111214

Längesen man kollade in här, kanske är dags att skriva något intressant.

Har tillbringat hela helgen nere i gruvan med lucian, riktigt nice! Blev sugen på att söka ett jobb där till sommaren men vid närmare eftertanke och rådgivning av jojo har jag bestämt mig att inte göra det...de där ensamma nätterna när man har hand om sviten lockar inte, inte heller att vara ensam nere där i mörkret, huh...

Gårdagen tillbringades på återvinningsbruket i v-ås. Kompost luktar inte gott, inte heller hela v-ås kompost på samma ställe..i en rötkammare. Var bara sekunder får att kasta upp min goda lunch, fyy! Menbra att det finns, vafab-miljö gör ett toppenjobb!

Sitter nu och försöker plugga miljö samtidigt som jag försöker tagga för jobb i eftermiddag. Jag får tänka på pengarna och att årets julkortsortering kommer vi ganska soft, jojo jobbar ju så i år har jag någon att prata med, topp!

Hej


7 december

Sitter och kollar på kalla fakta, idag handlar det om botox och att det testas på möss. De injicerar det i buken på dem och så kan de ligga i 3-4 dagar med andningssvårigheter, kramper och utan balanssinne. Vart finns medlidandet hos dessa forskare!! Blir så arg!!!


RSS 2.0