Aj med stort A

den här morgonen (förmiddagen) har jag roat mig med att dra loss alla plåsterlappar, det var varken roligt eller det minsta skönt. Under ser jag ut som en flådd mink och ska nu mysa i rötmånaden den långa.

Sala festivalen på kryckor gick ju det också. poliserna banade väg in i tältet och legitimation kom inte på tal, jag såg väl för klen ut för att överhuvudtaget kunna öppna plånboken själv heh. Det blev en trevlig kväll i alla fall med pojkvännen min. Golden Shits var väldigt väldigt bra och så även Melody Club, gillar stilen på hela bandet men särskillt Kristoffer då, hans svarta lack-kavaj var hothothot hehe.

Idag hoppas jag på en lugn dag med inte för mycket sol, ja jag skrev det, inte för mycket sol. Mina sår kommer svida redan som det är

Blir nog inget mer jobb för mig den här sommaren heller, kommer inte hinna läka ihop på en vecka...

Hoj

värme

helt slut är jag nu efter en dag i värmen, vilken värme..men jag ska väl inte klaga, snart sitter vi här med minus 14 och undrade vart sommaren tog vägen.
Blev i alla fall glad när Johanna tog 13 av mina trappuppgångar. Det gjorde att jag kom in 12, soft.
Jag och min familj ska snart dra oss in mot grillnatta där jag ska spendera några minuter (timmar) i butikern i sala och frossa i fina saker. Frossa i salas butiker? okej jag tar tillbaka det men jag ska i alla fall köpa ett par skor och prova byxor. Har även märkt att mitt hår har växt till en borstvänlig längd så jag ska nog köpa en hårborste också. Slut på intressant information.

lööööööööööööööööööööööööön

Överallt och vart man än kollar så står det om hemskheterna i Norge. Flaggorna står på halvstång i hela stan och jag känner mig faktiskt allmänt deppig. Kan fortfarande inte förstå att något så ofattbart omänskligt faktiskt har hänt och att det hände så nära. Läste i tidningen idag om två salabor som befann sig bara 100 meter därifrån, då känns det hela bara ännu verkligare, speciellt eftersom jag gick i skolan samtidigt som dem. sjukt.
Jobbade min näst sista måndag idag, bara tre dagar kvar med reklam nu innan jag får semester. Foten krånglar som sjutton nu, inte bara pirr i den längre utan nu sväller den även upp och jag får ont enda upp i höften, skumt :S
Blev inte så glad heller när jag kom till berggatan och inser att de inte har kört ut reklam till mig. Så där står jag med hela åkra framför mig och alla dessa tusen portar..utan reklam...happ. Men snälla M kom med den i sin privata bil, det gjorde mig dag mycket bättre.
Nu tänker jag sitta och vänta på alex - den nyutexaminerade bilföraren som ska ta sin första tur ut till Kumla själv.
hej
visst ja, sa jag att jag är världens lyckligaste som äntligen har pengar igen?

hemska hemska värld

det som händer i Norge just nu är så overkligt så det är inte klokt. Lider verkligen med befolkningen, får ju panik av att bo i grannlandet för sjutton. Och det som är det värsta och så äckligt omänskligt att man bara vill kräkas är den idioten som klädde ut sig till polis och gick in på ett sommarläger och sköt 10 barn eller hur många det blev, antalet ökar hela tiden, usch. Vart är världen på väg? man tror inte att sådant här kan hända i närheten av där man bor...så hemskt.

20/7

Tog med i-poden till jobbet idag, bäst! och jag måste bara säga det att min musiksmak varierar från timme till timme med ett band som alltid består är ju The ark. De är alltid bäst och man tröttnar aldrig på musiken, grym är den! och så gör det ju inget att Ola är grym han också, haha älskar hans stil, skulle dock inte gå runt på stan med Alex om han var klädd så...
Idag fick en familj ett mycket speciellt paket, ett paket med bin. Jag ni läste rätt, bin, sådana som surrar och sticks. Hela paketet vibrerade och surrade som sjutton, undrar vad de ville ha dem till :S
mina ben är döda så jag kommer nog tillbringa resten av eftermiddagen och kvällen här i the lovely soffa.
hej

underbara ensamma sommar

en sak som är sjukt jobbig så här på sommaren är att man glider ifrån sina vänner, i alla fall gör jag det..känns det som. Jag jobbar från det att skolan slutar tills den börjar igen och kan därför inte följa med på hälften av alla de grejer folk hittar på, det suger. Skulle väldigt gära åka bort med något skönt gäng men när hinner man sånt då? jobbigt. ska i alla fall häga med ett skönt gäng på lördag, känns riktigt nice för det var längesen jag träffade några andra än brevbärarna i sala (dock är en i det sköna gänget brevbärare men vikarie så det räknas ju typ inte). Jag är ju dock av den sorten att jag aldrig blir nöjd. Jag känner mig ensam och så umgås man med lite folk, då VILL jag vara ensam för jag saknar de studnerna (om man umgås med folk väldigt ofta under en period dvs). Det ska vara som det lilla svenska ordet lagom, lagom ska det vara, då är det som bäst men hur ofta är livet lagom liksom? inte ofta alls skulle jag säga så jag antar att det bara är att leva med.
nej, nu ska jag sluta vara depp och kanske kolla vad det var för spännande sms jag fick..............................................................jahapp där ser man, en fråga om mitt jobb, keeeewl.
har bakat chokladbollar så jag ska kära ner migi dem och hoppas att det är någonting underhållande på tv.
hej svejs

härlig måndag

usch för idag. Vaknade och mådde så sjukt illa. sprang upp hulkandes i tron om att jag skulle spy (VILKET JAG ÄR LIVRÄDD FÖR), spydde aldrig men svimmar istället, helt plötsligt låg jag bara i sängen igen och svetten rann, usch. Tog mig upp till köket och åt lite frukost men då började armarna domna igen och jag insåg att jag nog inte skulle kunna köra till jobbet och absolut inte kunna springa i mina miljoner trappor, så jag ringde och sjukanmälde mig. Hatar sånt för jag vet att då måste någon annan göra allt. Just nu kändes det i alla fall väldigt rätt att inte jobba. Jag känner mig som potatismos i kroppen och underläppen är förlamad, den har jag inte haft kontakt med sen jag sprang upp första gången, knäppt.
Nu ska jag underhålla mig själv med jon and kate plus 8.
god morgon

pippitröja

har letat som en tok efter en pippitröja de senaste dagarna, vill så gärna ha en. Har hittat massor med sidor men de är ju så sjukt dyra, mellan 700 och 1000 kronor vilket inte känns aktuellt. Budade på tradera men blev överbjuden hela tiden och så nu, som en uppenbarelse från himlen hittar jag lager157 där en pippitröja kostar ynka 250 kronor (ynka jämfört med 1000). Så den är nu på väg hem till mig, kan det bli bättre? Och så trillar första lönen in om sådär en 8 dagar också, förtjusande!
Alexander har åkt hem så nu sitter jag med datorn som sällskap, trevligt.
snart lunch, gott!
hej

pizza

Alex står i duschen så jag passar på att skriva lite.
Har haft en väldigt skön lördag hemma med en liten promenad, middagslur (skulle försöka läsa ut min bok men somnade) och tv-tittande. Hoppas på en lika skön kväll, det kanske går någon bra film. Pizza blir det också, hemmagjord, alltid bäst.
nu ropar pizzan, hej

Wig Wam Bam

Jag är så hääääääääääääääär glad att min dag blev lugn och skön. Nåja, den var bättre än vissa andra i alla fall. Jag hade inte pallat ännu en dramatisk dag då hjärtat sitter i halsgropen 90% av tiden, usch. Magen levde dock sitt eget liv och ville inte alls vara snäll, ont.

Nu sitter jag här nyduschad i väntan på ett samtal från två trötta flyghavreplockare som troligtvis vill komma hem snart. Underhåller mig med Sweet, Wig Wam Bam. Gossar kunde rocka till det förr alltså!
har också kollat på videon till what are words med Chris Medina, mycket vacker låt och historian kring den är en miljon gånger hemskare, usch. Har ni inte hört talas om den så tycker jag verkligen ni ska ta reda på allt.

Ikväll kommer mammsen och pappsen hem från Tallin, ska bli roligt att se bilder, har fått för mig att Tallin är en ful stad så jag kanske blir överaskad, who knows?

nu vill jag äta någonting, magen har äntligen kopplat ihop sig med hjärnan och resten av kroppen igen.

hej

onsdag

Usch vad jag börjar hata mitt distrikt på jobbet, det är hemskt innan man har kommit förbi alla portar med ilskna hundar, spyor, ingnodda ölfläckar som luktar fan och läskiga snubbar. Min dag blev inte mer positiv av att en arbetskamrat hade jordnötssås i sin matlåda. Ja alltså pannakaka smakar ju helt klart bäst första gången. Blev inte superdålig som tur var för jag gick ut direkt när jag började känna av det, usch för allergi. Och USCH för creepy katter..liten parentes sådär bara. Höll på att kissa på mig när jag trodde jag blev vittne till brott också. Jag var helt säker på att jag såg en man med svart tröja och rånarluva som plockade sönder en bil, sen visade det sig att det var hans hudfärg, hemskt ledsen verkligen, jag skämdes faktiskt heh.

Nu snart blir jag upphämtad och skjutsad till Sofielund där jag ska tillbringa kvällen med mormor och hennes syster, mysigt och myggigt!

hej

110711

Och så har man överlevt ännu en måndag på posten. Ganska så smärtfritt ändå, skönt det.

Kan inte riktigt förstå att jag är inne på min tredje vecka och att det - efter den här - bara är tre kvar, sen börjar ju skolan igen, tiden går så fort på sommaren men inte på vintern....why? Idag var det en rar liten dam som sa några mycket kloka ord, de löd: "Det skulle vara sommar lite oftare så behöver du inte bära så mycket" så sant så sant, reklam endast en gång i veckan och pinsamt lite post, så skulle det vara jämt.

Ikväll har jag planerat att läsa klart min bok, får se om det blir så eller om det blir som alltid annars att jag somnar med den över ansiktet.

nu luktar det mat, gott!

hej



har fått höra flertalet gånger nu i helgen (och i skolan också för den delen) att jag liknar lilla my, skulle tro att de menar både frisyr och humör haha. pinsamt nog stämmer det ju

Söndag

Ännu en söndag. I morgon börjar vecka 3 på posten och efter den har jag gjort hälften, ganska så smärtfritt ändå hittills.
Var på IKEA idag, Sveriges stolthet, och köpte mig ett fårskinn och en stolsdyna(?). Hittade även en snygg tröja från Vila som följde med hem också, dock inte från IKEA..
jag hade ju massor att skriva tyckte jag men nu försvann allt. Ska väl föra över lite pengar tänkte jag och sen äta äppelpajen som jag så kreativt slängde ihop, mums!
hej

Ear Cuff Cross

Har just beställt hem en ear cuff för 40 spänn och med fri frakt, letat efter just en sådan och priset var ju helt ok måste jag säga. Sitter även och dregglar till bilden av en Cambridge Satchel kopia i gult till ett mycket mycket mycket lägre pris än orginalet, kära lön kom nu!
Tänkte ge mig ut på en liten promenad snart tänkte jag, trots det grå vädret ser den ändå ganska skönt ut så jag tar nog på mig mina easy tones och kör.
Magen börjar kurra också, attans, bäst att gå nu, hej

Moder Natur

Moder natur är bra orättvis ibland.

Ny Design

Ny design på bloggen, blev ganska nöjd men ändå inte, känns som att det fattas något, färg typ.
Idag har jag jobbat, det var reklam, jag hatar reklam! men i morgon är jag ledig (som det ser ut nu) och det känns väldigt skönt. Efter den här veckan väntar 4 till och ja, det ska jag väl stå ut. Belöningen är en dags shopping i v-ås som jag tänker unna mig när lönen trillat in.
Saker som hänt idag är mycket få så därför ska jag göra pinan kort och sluta nu.

grå sommar

Nehepp, mina planer om att sola bort bondbrännan idag förstördes när jag kollade ut och såg grått grått och grått så långt ögat når. Det blåste ju inte nådigt heller, usch. Har i alla fall städat mitt rum och slängt en hel kasse med saker som jag rensat bort, sådant älskar jag! höll på att blåsa omkull på cykeln på väg till returen så nu ligger jag i korgstolen på altanen och läser marilyn manson varvat med bloggar, det är en riktig söndag det. Alex skulle nog titta förbi också efter jobbet, härligt!
i går åkte jag och mamma in till stan och shoppade lite. Kom hem med en hel del snyggt som det kanske kommer bilder på sen om jag orkar. Har andra bilder jag tänkt lägga upp också men jag orkar aldrig ta fram sladden hehe.
Nu ska jag jaga rätt på en väska i perfekt storlek, ingen som råkar ha någon liggande?
bye

RSS 2.0