tisdag och sjuk.

Tog en sjukdag idag, huvudet vägde nog 10 gånger mer än normalt, kändes så i alla fall och halsen gör ont. Vi behöver ju inte gå in på alla krämpor kanske för då skulle inlägget bli väldigt långt, men det kändes bra att stanna hemma i alla fall haha.
Har legat i soffan sen 8 i morse och läst diverse böcker, miss marple, kemi B (som vi har till biologi B hmm..) och ätstörningar, en mycket intressant bok om ätstörningar (surprice!) som jag anväder till mitt projektarbete. Kom igång lite med det i dag också, skrev 1/8 dels sida, fett. Måste ta tag i det ordentligt snart men det är ju så mycket annat. Nu i trean är det inga uträkningar som ska göras och pluggas in utan enbart långa texter, det tar dubbelt så lång tid. I morgon kommer jag nog i väg till skolan i alla fall. Ska ha en diskussion om en text på engelskan, C - kurs, puh.
Visst ja, har nu uppfunnit världens bästa plagg att steka fläsk i. Man tar en stor munkjacka, drar in armarna och håller fast snuttarna som blir kvar liksom...fattar ni? så att det är stängt in till händerna. Sen trycker man in tången (om man nu använder en sådan) i hålet och håller i. Hur skönt som helst, man slipper alla elaka stänk :) det var Josefines tisdagstips.
hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0