valborg

valborg idag. jag ska äta middag här hemma med mina päron och det ena päronets syster med man. Sen bär det av mot stan och mamre, har sedan tre missiones denna afton. 1. forsla hem syster med vänner från stan, kan bli jobbigt värre med alladessa tusen amerikanare som segar sig fram på stans alla gator... 2. få hem päronets syster och man till sala för att sedan, 3. ta med deras dotter därifrån till fjärdhundra. jajamen, det är min kväll.

jag har äntligen fått igång nya mobilen nu också, härligt! den är så fin så fin.

syns på stan, bye


torsdag

Det är torsdag, en väldigt deprimerande dag, vet inte varför men idag känns det så. En sak som fick mig att skratta var i alla fall johannas kommentar på mitt matinlägg haha.

dagen har gått riktigt segt framåt. först får man sitta och vänta en timme i skolan innan man överhuvudtaget börjar, sen ha en timme svenska och så tre timmar hål...var ner på stan en snabbis och så kände jag att jag hade alldeles för mycket kläder på mig. Är det bara jag som tycker att det är sjukt svårt att klä sig rätt den här tiden? suck.

Avslutade dagen med 2 timmar matte, hur härligt? fick något konstigt yrsel-svimmnings-må illa attack, sjukt skumt, kände mig helt mosig men satt lugnt och fint kvar och räknade, måste komma ifatt de andra, GAAAAH. En veckas sjukdom kan verkligen ställa till det. Nationellt prov i matematik D om tre veckor och sen mina vänner, är min tid som matte-elev över.

chiao

min passion för mat

här kommer ett patetisk litet inlägg om min passion för mat. haha vad töntigt egentligen men jag är så sjukt trött på alla som säger åt mig att jag måste äta mer och att jag är undernärd? bullshit! de har inte sett mig äta. Jag älskar mat och allt som överhuvudtaget går att stoppa i munnen. jag skrev i ett tidigare inlägg att en bild kanske skulle dyka upp och nu kommer den. Maten ser inte allt för upphetsande ut men det var gott ska ni veta och ja, det kurrade faktiskt i magen på bion sen 1,5 timme senare, yes!
ugnsfalukorv med ost, lök, ketchup och senap tillsammans med en fin liten hög mos, majs och bostongurka. Kan det bli bättre en tisdagkväll?

Easytones

Filmen igår var sjukt bra, en film helt i min smak!
Idag gick jag ner på stan efter idrotten och la undan ett par smaskiga easytones som blir mina i morgon, riktigt häftiga skor, jag kände verkligen när jag provade dem hur kroppen jobbar. Längtar efter en långpromenad i dem nu haha.
Klockan är 4 och jag måste verkligen börja med matten nu för att sen gå över till kemi, usch, skolan är igång i full fart. Jag trösar mig med att det bara är veckor kvar till sommarlovet och sista veckan kan väl inte vara så jobbig? alltså är det bara  veckor kvar..säger vi. 

nej nu måste jag röra på mig.
bye

Red Riding Hood

Någon mer än jag som höll på att kräkas av trötthet i morse eller? hemskt att ta sig upp, fy sjutton. Man är tröttare efter ett lov än innan, hmm..
Idag (nu kommer mysig fakta) har jag hostat blod? har hostat i en månad nu och jag tror halsen har tröttnat och liksom gett upp, uscha. Har nyss ätit middga också och ska om en halvtimme bege mig till stan för bio med Alexander, me love that guy! har en bild på maten jag åt som jag tänkte lägga upp för att bevisa för er som inte tror att jag äter mycket att ni har FEL haha, men maten såg så äcklig ut så jag måste nog tänka över det. Iofs fick jag skåda min kusins neon-snor för några månader sen så så mycket värre kan det ju inte vara ;)
Det var i alla fall hemskt att vara tillbaka i NV land, vill inte tänka på att det är 7 veckor kvar till sommarlovet och sen ett helt år till...varför kan inte studenten komma till mig nu?
Nej nu ska jag packa ihop mina grejer och kolla om det finns någon bil hemma, kan vara bra att ha.

soooooooooooooooool

vilken underbar dag!
har solat från 10.30 till 15.00 vilket resulterade i brända ben, jag smörjde inte in dem för jag tänkte att där bränner jag mig i alla fall aldrig, bullshit josefine...
Har läst ut nästan hela mice and men som ska vara klar i morgon, 14 sidor kvar som jag tänkte älta mig igenom i kväll innan jag somnar, hoppas min plan fungerar.
Har hunnit med lite dans i dag också, skoj! det börjar sitta nu och det känns skönt. Vi har bokat in lite mer träningstider så det här ska nog gå bra, uppträder på kulturnatta sen klockan 19 lät det som, lokal okänt för mig än så länge men jag skulle tro på Mikaelsgården.
I morgon börjar helvetet igen, man får väl hoppas att vädret inte blir fullt lika bra, det är så sjukt svårt att koncentrera sig när det enda man vill är att springa ut. men men, "bara" 7 veckor kvar nu i skolan, jag får försöka stå ut, kemin kommer bli värst, fyyy fan...
bye

Glad påsk

ett dygn senare och trötheten börjar ta form.
väldigt trevlig kväll igår med trevligt folk, ett gäng på 10 som sen drog ut på hotellet. Det var dock inte lika trevligt, jo visst var det trevligt, träffade mycket roligt folk men vilket ljud de fick till när swingflyyyyt skulle upp! det sög ju...ja jag vill inte ens skriva det, det var det sämsta jag någonsin hört. Kom hem vid strax efter 2 och fick sen sova 6 timmar innan  det var dags för påskmiddag hos mormor med släkt. Det blev lite påskäggsletande också vilket aldrig blir uttjatat haha, det fortsatte sen hemma också.
Har just kollat klart på mamma mia för hundraelfte gången med familjen, musiken är så underbar!
blir nog läggdags snart, i morgon väntar ännu en middag-denna gången hos farmor och farfar.
¨
bye

torsdag

Torsdag idag, känns som fredag men det är väl för att mor och far min har fått helg nu.
Har tillbringat dagen på nya IKEA och City Gross med Alexander och hans mamma, trevligt sällskap! mådde dock pyton när vi väl åkte hem, värmen, mina fötter och törsten dog död på mig heh. Köpte dock ingenting, jag var väldigt sugen på ett fårskinn? det ser så mysigt ut att ha på sängen, 300 är dock väldigt mycket pengar att lägga på ett skinn som inte ens är ett skinn...ja.
I morgon vankas det utgång med - för andra gången nämnt i det här inlägget - trevligt sällskap, ska bli riktigt roligt, har inte umgåtts med folk på evigheter. Tar med min 2 meter pojkvän också, kan det bli bättre?
börjar bli trött, inte alltför konstigt kanske när man vaknar 8.30, men jag ska inte klaga, jag hade kunnat jobba den här veckan, hua.
bye

storstädning och baconsallad

idag har varit en storstädardag. Störstädade mitt rum, bytte gardiner och gjorde det riktigt fint. Känns väldigt skönt såhär efteråt. Har även dammsugit resten av huset och tagit hand om tvätten, yes!
Till lunch blev det en supergod sallad med knaperstekt bacon, ägg, ost, och massa grönsaker. Kanske inte den nyttigaste salladen i världen men vem bryr sig? den var himmelsk!
Snart tar jag bussen in till stan och möter upp Alexander, stannar över natten. Måste få honom att kolla på Glamourama med mig i kväll, annars tar jag hans dator i beslag och sitter själv i något hörn med en påse godis...åh vad gott det skulle vara...jag måste påminnde mig själv om att det faktiskt är påsk om några dagar och då äter man ju inte nådigt med godis, så jag får hålla mig i skinnet tills dess, huh...
Har även ringt och försökt fixa min mobil, jag fick tipset om att låsa upp den själv genom att köpa en kod över internet, säkert? jag vet inte men jag ska prova i alla fall, pappa får hjälpa hehe.
bye

besvikelse

Det är en utmattad liten kropp som sitter här och skriver. Dagen har varit väldigt lång men också väldigt rolig.
Började med en ansiksbehandling som inte var ett dugg skön klockan 9. Hon klämde och hade sig, skvätte på syra och hångade mitt ansikte så att jag inte kunde andas, nu hoppas jag att det hjälpte..
Dagen fortsatte sedan med en tur till v-ås med syster. Första gången helt själv i bil, det var intressant. Kom hem med mycket bra i kassarna, bland annat et bananfodral :D haha, har faktiskt letat efter ett sånt för mina bananer kladdar alltid ut i väskan? heh.
När jag kom hem från v-ås bar det av till Sala igen med mamma, skulle hämta min nya mobil men det blev en stooooooooor besvikelse..den var operatörslåst till telenor......så nu ska jag ringa och kolla om man kan låsa upp den mot en liten summa pengar.
Kvällen är ännu ung så jag ska väl hitta på någonting vettigt, tänkte ringa min pojkvän.
bye

...

Idag har jag och syster haft en heldag på stan. Köpte massa tråkiga saker som kostar en förmögenhet men som man måste ha, sminkborttagning och grejer..
Gjorde också en mycket välbehövd klippning av mitt hår (inte gratis det heller tyvärr), det har sett riktigt risigt ut nu de senaste veckorna så nu känns det såå skönt att allt det slitna är borta. Det blev ingen otrolig förändring men som sagt, skönt att få bort det slitna.

I morgon väntar ansiktsbehandling 9.00 och efter det en heldag i v-ås, hur ska man orka? måste nog sova snart. Ska köra bil..helt själv..till västerås..för första gången..i morgon.......nervöst.

god natt

sony ericsson xperia x10 mini svart/lime

Idag fyller lillasyster 15 år, grattis till henne! 
Vi har kalasat här hemma för henne idag med hela släkten, trevligt som vanligt med mycket prat och skratt. Jag har hunnit med att dansa en timme också och nu har jag även klickat hem en ny mobiltelefon. Jag har dock gått emot mig själv och köpt en touch som jag lovade mig själv att aldrig göra heh..
Just nu sitter jag och kollar på 15 och för fet på TLC, herregud! ungarna väger över 200 kg, det är America det. en tredjedel av barn och ungdomar i America är överviktiga och en stooor del har fetma, det är så sjukt och tragiskt, lider när jag ser dem kämpa för att överhuvudtaget kunna sätta sig upp i sängen när de vaknar.
I morgon väntar frisören, spännande. Har egentligen ingen aning om vad jag vill göra, det visar sig. Hon brukar alltid komma med bra förslag så det blir nog bra.
Two and a half men nu, bye

MARILYN

efter lite bannor från söta Marilyn om dålig uppdatering så skriver jag nu ett inlägg (under pistolhot). Nej då men jag hoppas att du läser det här nu hörru ;)

Det är fredag, det är lov och det är underbart!
Tillbringade eftermiddagen på musikskolan där vi tränar inför Hans och Greta. en musikal där jag spelar styvmor, riktigt roligt faktiskt.
Hoppas det blir mat snart, det kurrar i magen.

Måste ju såklart skriva om glädjen efter guldet igår, FBK tog sitt 9onde SM-guld för er som inte är insatta, och det firades med finaste tröjan i skolan, hymnen på ryggen och allt, sååå fin haha. Fick dock några mindre trevliga kommentarer men de ska väl inte säga någonting? nu är det ju liksom bevisat att vi är bäst i Sverige :D så jag bär den med huvudet högt.

Nej Mary lilla, nu är inlägget slut, så intressant liv har jag.

puss

kaffe, sång och en katt?

Är nyss hemkommen från musikcafé i Ransta, yep, don't ask, det var vamt, säger inget mer. 
Johanna och jag hade trevligt o alla fall, drack giftigt kaffe? och sjöng finfina sånger.
Färjestad vann den 4 finalen, nu hoppas vi på vinst även på torsdag, då blir der SM-guld, fy f************n så gött!
Vad händer annars? inte mycket, håller på att komma i fatt med allting jag missade under min sjuk-vecka, det går sådär. Det finns så mycket mer roligt att göra hemma än att plugga, hua. i morgon måste jag komma igång med kemin, tar igen provet på torsdag...måste även göra ett helt kapitel matte, skojar inte. Hur kan man missa så mycket matte på en vecka? det är bara på nv det kära vänner, prov första dagen efter lovet, mit liv äger.
Något som muntrade upp min lite dystra tillvaro var Amandas kommentar till leobyxor, hon är bra hon! partner in pants, yes ;)
god natt

Josefine

Första dagen i skolan för mig den här veckan och jag är helt slut.
Jag började dagen med att skjutsa mamma till jobbet och sen hänga på familjeläkarmottagningens lås, kom in som första patient men fick ändå vänta 2 min på att få ta mitt prov, morr. Tog ett blodprov som de ska göra allergitest på och sen åkte jag till skolan och fick sitta där och vänta i över 1,5 timme innan vi började. Kändes mycket konstigt att vara tillbaka i den dystra byggnaden igen, har ju nästan vant mig med att ligga i soffan hela dagarna iklädd en äcklig pyjamas och sappa mellan kanalerna. Har ju liksom gjort ett tv-schema, samma program varje dag, är det inte underbart?
I skolan fick jag stå ut med bland annat biologi. Vi skulle mentalt resa till en strand för att studera insekter(?) jag hade mycket hellre åkt till en strand på riktigt. Vi fick även träffa skolans 4 nämndemän som ska sköta våra pengar nu framöver. de åt även i matsalen sen såg jag, hoppas de lägger pengarna på ärbar mat...
Minister för en dag var ganska speciellt. Jag var självklart stadsminister och tog många kloka beslut. Vi var tyvärr det fattigaste landet och kunde därför i princip bara sitta och vänta snällt på bistånd som aldrig kom, hrmm.
Så ska det låta med familjen tar mig tillbaka många år, så spenderades alltid fredagskvällarna förr, love it. Det är ett fantastiskt bra program faktiskt, bra och simpelt upplägg med bra programledare, sjukt bra musiker och bra gäster. Tyvärr var det Lotta Ängberg där idag, not a big fan, men de andra var bra.
Nu ska jag nog läsa lite andra bloggar istället och kolla in lite snygga kläder kanske? mums.
bye

snabbmat och leobyxor

tredje dagen hemma. Idag är orsaken att vi bara har idrott och det ska jag absolut inte vara med på! en annan anledning är att jag vill vara pigg i kväll när det bär av till kusin som fyller 15, grattis grattis!
En sak som jag har upptäckt nu efter ett antal dagar i sjukdomens klor är att jag har sjukt mycket fula myskläder..när man är sjuk är det inget annat som är skönt än pyjamasar i alla möjliga kombinationer, leobyxor och stora tjocktröjor, men är det snyggt? hell no!! ett riktigt fashion-brott men vem orkar vara snygg med feber? inte jag i alla fall. Det ska bli skönt att sätta på sig lite riktiga kläder i kväll, ska inviga mina nya underbara byxor med pressveck, snyggt.
Fick nyss en god nyhet, inget biologiprov på fredag vilket betyder att jag nu kan slänga böckerna åt ***************** och bara koncentrera mig på att bli frisk, skönt som tusan.
Snart är det nog dags att värma på lite lunch, billys pannkakor hahaha
bye

host

andra dagen hemma från skolan. Jag hostar och hostar och hostar och hostar så snart kommer min hals strejka. Det är så otroligt tråkigt att ligga hemma såhär men jag får försöka göra det bästa av situationen, Tänkte plugga lite biologi, det gjorde ju dagen genast mycket roligare!
just nu ligger jag och kollar på top model, ett mycket allmänbildnande program.
känner att mina inlägg helt har tappat stinget, usch, borde nog sluta nu innan det blir värre.

2

andra dagen med sjukdom nu och jag är redan så sjukt trött på att ligga i soffan och sappa mellan 100 000 kanaler. varför sänds inga bra program på dagtid? det finns väl fler än jag som ligger hemma och vill ha något bra att se på. I brist på annat är det nu Rachael Ray......
idag måste jag komma igång med biologin, stort prov på fredag men jag orkar verkligen inte hämta böckerna, så tråkigt!
nej men titta, så funkar det på discovery, det får bli det istället! byebye

feber

jag ska aldrig mer säga att jag aldrig blir sjuk. I lördags kväll kom den kära febern smygande och idag är jag sänkt, hatar feber, så sjukt jobbigt. Man är öm i kroppen, skiftar från varm till kall på två röda sekunder och smakar skunk i munnen. Hostar gör jag också, men jag har faktiskt ingenting emot att vara hemma från skolan ett par dagar, är så sjukt stressad så jag behöver nog vila upp mig. Då kanske inte feber är det bästa men ääähh, skit samma.
Alex har i alla fall varit här sen igår eftermiddag och tagit hand om mig, underbart!
kram

fredag

det är fredag och hur underbart är inte det? tyvärr så har Alex dragit på sig feber, hoppas han är piggare i morgon.
Har varit en ganska bra fredag. Skrev samhällsprov och det det gick betydligt bättre än matteprovet här om dagen, matte D alltså.....

Har svårt att hålla ögonen öppna och vad är klockan liksom, 22.07, jag måste ju hålla mig vaken ett tag till i alla fall.
är hur glad som helst över min kånken (ett satans tjat om den där kånken), den är amazing! snygg och sååå fraktiskt, perfekt till en naturnörd som mig, kånken och NV är ju bara så rätt, nu fattas bara ett medlemsskap hos fältbiologerna.

Vad har jag mer för intressant på hjärtat då? ingenting egentligen..eller jo, alla naturkatastrofer som är runt omkring i världen nu skrämmer mig, usch och fy. Först Japan och nu översvämning i Thailand. hua. När man läser miljökunskap (som jag gör) och ser allting svart på vitt att såhär kommer det bli om några år om inte världens befolkning drar tummer ur ****** och gör någonting åt det så kan man ju inte bli annat än livrädd. Vem vill ha en ny istid liksom? eller att havsytan stiger så pass att flertalet länder försvinner?

blev erbjuden ett extra jobb igår också, tackar man ju inte nej till! måste bara få mina tider från posten så att jag kan stuva in det andra också, pengarna kommer strömma in i sommar, härligt!
Alex har fått jobb nu också 12 veckor från studenten, förhoppningsvis kommer han få mer efter det och kan flytta hemifrån (det är nog jag som är gladast för det haha).

nu måste jag dricka vatten innan min mun torkar ihop helt.

hej

RSS 2.0