what are words if you really don't mean them

vilken helg. Vaknade i går morse och mådde så sjukt pyton så efter frukosten var jag tvungen att gå och lägga mig och sova en timme till. Var inte direkt pratbar när Alex tryckte upp Emilia i örat på mig (i telefonen), efter samtalet var jag tvungen att smsa och fråga vad vi pratde om. Okej, anledningen nu då till denna misär: hade en trevlig kväll/natt på hotellet med vänner och kom hem sent. När jag väl somnade brakade världens åsk- och regnoväder loss som väckte mig en gång i timmen med de värsta smällarna. Vi sov även med fönstret öppet så när jag vaknar för sista gången så har jag världens hosta och känner mig alldeles febrig, usch.
Idag mår jag mycket bättre, har dock hostat..
Hade en kort dag i skolan med två historielektioner och en biologi. Hängde på stan ett tag och hittade en skön väldigt chill tröja och en blus. den sistnämnda köpte jag dock inte utan ska fundera lite till på, går nog ner och köper den i morgon och är den slut då bli jag sad.
nu ska jag dricka vatten, hej.

...

hoj
hade en trevlig kväll hos Alex igår, han fyllde 19 och jag och Emilia hade bakat världens godaste tårta. Kollade även förbi hos jojo en snabbis, en väldig snabbis med andra ord och grattulerade där också.
nu sitter jag och väntar på att Alex ska bli klar så vi kan gå ner på stan och ta ut pengar, det vankas utgång ikväll, var ett bra tag sen sist så det ska bli skoj.
nu är han klar låter det som, ska draaa

min fina skola

Vad jag älskar att skolan har gjort om schemat varje dag den här veckan så att hälften av klassen kommer till lektionerna och den andra hälften med gårdagens schema kommer när den är slut. Jag älskar även att jag verkar ha försvunnit ur skolan system. Ska det vara så svårt att ha koll innan allting drar igång?
just nu sitter jag och äter jelly beans som mamma hade med sig hem från Irland. 36 smaker och av de är hälften i princip oätliga. En riktigt rolig sysselsättning är att bjuda emilia på en mindre god och se minen. Lyssnar även på Navet på spotify, gör bra!
oj är klockan snart 7 :O kanske ska göra någonting då, har ju redan en hel del läxor.

måndag

Första dagen på sista året. Bara två kurser som fattades på schemat, det är ganska bra. Fick sitta på historian och intala läraren att jo, jag går faktiskt i den här klassen, de har bara missat det på mitt schema. suckar även i detta inlägg.
Har i alla fall haft en skön eftermiddag hemma. Ensam hemma till 11 i kväll vilket betyder fjärkontrollen helt för mig själv. Det gav mig i alla fall ett problem för nu vet jag inte vad jag ska kolla på ikväll. Klockan 9 början Lykke som jag har böjat följa, en dansk serie som är ganska rolig men idag är det ju även säsongsstart för mitt och mammas favoritprogram: svenska hollywoodfruar, så nu är jag kluven. får se vad jag känner för då.
nej, ett intressantare inlägg har väl aldrig skrivits.
hej

sista helgen i frihet

Helgen är snart över och i morgon börjar skolan. Det känns väldigt konstigt att livet helt plötsligt ska gå tillbaka till rutiner. Väckarklockan har inte behövt jobba ihjäl sig de sista två veckorna och lunchen har inte ätits förrän halv 2 - 2 om dagarna. Har inte behövt plugga heller vilket kommer vara väldigt jobbigt att komma igång med igen, fy.
Har i alla fall haft den bästa tänkbara sista sommarlovshelgen man kan ha. Åkte till v-ås med Alexnader i lördags och shoppade lite och sen gick vi på bio, Jag saknar dig. Blev riktigt tagen, även om filmen i sig inte var den bästa jag sett satt jag och grät många gånger och både jag och Alex gick tillbaka till bilen utan att säga ett ord, vi blev väldigt tagna båda två.
På kvällen och natten irrade vi runt i Heby som chaufför och kartläsare. Vi skulle skjutsa Alex föräldrar till parken var det sagt men sen åkte vi på att köra tre rundor till fram och tillbaka genom heby för att Alex syster och hennes kompisar också skulle dit. Första vändan skulle vi försöka memorera vägen tillbaka så att vi..ja, skulle komma tillbaka igen heh. Vi var lost i några minuter för ingen av oss har väl det bästa lokalsinnet. Men vi hittade tillbaka till slut och fick dit alla. Vi åkte hem och tog oss en kopp kaffe, då var klockan 12. 1 Skulle de hem igen så jag kröp i princip ut till bilen, var så sjukt trött. Vi kom hem runt 2 och fick äntligen gå och lägga oss.
Idag sov vi till 12.15, hade nästan dåligt samvete när jag kollade på klockan, kommer aldrig kunna somna ikväll. suckar.
nu ska jag kolla på vad blir det för mat, det är skoj!

tiptoptorsdag

Ännu en dag har flugit förbi utan att jag gjort något meningsfullt - eller över huvud taget - någonting. Det var meningen att Alexander skulle komma men han dok inte upp förrän halv 5 då han tillbringat sin eftermiddag på arbetsförmedlingen. Skönt att man slipper sånt ett tag till, känner mig faktikst ganska taggad inför sista året. Har ett projektarbete - vilket för övrigt kommer gynna mina kära vänner på adlibris - som kommer bli riktigt intressant att ta tag i och jag slipper matte, språk och kemi, lovely!
I morgon är det fredag men det känns ju alltid mycket skönare när man jobbar eller går i skolan. Inget slår fredagskänslan! och om en vecka i morgon fyller Alex 19. Vågar inte riktigt skriva någonting om presenter eller annat skoj med tanke på att jag inte vet om han läser mig blogg (?). Troligen inte men det är ju dumt att chansa.
Helgen har en hel del skoj att erbjuda. Bio, fika med fina och en omgång minigolf, topp!
hej

om Josefine själv får välja

Idag har jag avnjutit en helkroppsmassage på Linda's. Fick presentkort när jag fyllde 18 så jag har hållit på det ett tag. Det var så himla skönt och hade ekonimin tillåtit hade jag gått en gång i veckan, mmmmmm. Hon knöt upp mig lite också, knutar längs ryggraden. Man blir så avslappnad när man ligger där och blundar. Jag har väldigt svårt med det annars så det var gudomligt skönt. Blev lite distrahered sen bara när skivan med valsång började hacka..
Har även tryckt i mig ett halvt rör pringles. Jag köpte dem för att fira att jag har sommarlov själv i två dagar men jag ångrar det nästan nu, man blir så fruktansvärt mätt och nästan äcklad (med tanke på att jag har vingummin också, heh). I morgon kanske det blir en promenad om jag orkar. Ska i alla fall få träffa Alexander, det var några dagar sen nu.
slut på information, klart slut.

tisdagkväll

Har nyss kommit hem från en mycket trevlig kväll hos Ida som på fredag åker till det stora landet på andra sidan atlanten och stannar där till i juni. Träffade mycket fint folk, en del som jag inte sett sen skolavslutningen i 9an (!!!).

Just nu sitter jag med en kopp varm choklad och försöker hålla mig långt bort från tv-rummet där pappa försöker få igång vår nyinköpta blueray-spelare som bara vägrar fungera. Känner jag min pappa rätt så vill jag inte vara där inne i onödan, hehe.

Fick ett mycket trevligt sms i morse av min mor där det stod, ni kan väl städa toaletterna idag är ni gulliga? ;)
så det gjorde vi, som lydiga och väluppfostrade flickor vi är men FY så trött man blev och så smutsigt det var..usch. Skurade duschen i säkert en halvtimme, skojar inte, uäk.

I morgon hoppas jag kunne träffa Alexander ett tag innan min efterlängtade helkroppsamssage på Linda's. han är lite svår att boka nu för tiden med tanke på att han kan bli inringd på jobb i princip när som helst. Han går upp 6 varje dag utan att veta om han ska jobba eller inte, arbetssökande på resursen är lite jobbigt vad det verkar, men snart så ska han ha något nytt i alla fall, inom två veckor sa han.

nej, nu ska jag rulla härifrån tror jag.

hej


snurrig morgon, minst sagt

Ve och fasa. Vaknade av telefonen kl 10. Det var G som ringde och ville att jag skulle jobba i morgon på eftermiddagen. Jag lät nog lagom fräsch när jag stod där och svamlade om att jag ska på Idas Hejdå-fest (vilket är sant och inte svammel) samtidigt som jag försökte få tillbaka lite blod i huvudet efter rusningen mot telefonen, ni vet, man reser sig för fort så man varken ser eller hö något i några sekunder och allt typ snurrar.
Det andra som var ve och fasa idag då. Det hände faktiskt innan telefonen. Jag drömde om att Alex tog med mig på en lite utflykt och det var hemligt vart vi skulle. När vi väl kom fram var det på en nagelsalong och jag skulle få sådana där långa silikonnaglar vilket jag hatar, H-A-T-A-R. Det visste ju förstås inte stackars Alex men nu vet han det, på riktigt alltså, jag sms och sa det hehe.

klockan är 6 och jag har inte hunnit med extremt mycket idag kan jag inte påstå, soffan är väldigt skön. Men jag har städat köket och dammsugit resten av huset.

NU tänkte jag nog rensa lite bland alla mina miljarder papper -.- wish me luck

älgparken

Idag har jag varit i älgparken för första gången utanför Heby någonstans. Det var riktigt trevligt. Åkte med Alexander, hans mamma, syster, hennes pojkvän och hans familj. En timmes tur på en skumpig traktorkärra bland alla dessa söta djur. Vi såg 9 älgar om jag inte misstar mig varav 4 kalvar, 10 respektive 12 veckor, riktigt söta!
De gick där runt vagnen, sådär en 50 cm ifrån en så det var inga problem att klappa dem. Nog för att jag hade kunnat avstå, de var alldeles feta och klibbiga, usch..men det var häftigt att klappa ett sådant maffigt djur som man annars bara sett på långt avstånd genom bilrutan.
Efter turen åt jag lunch med Alex familj, hans kusin och hans blivande fru som vanligtvis bor i Tyskland, det var trevligt :) Man fick spetsa öronen lite extra bara, tyskar som försöker prata svenska låter som extrem danska, och då tycker jag ändå inte att danska är så svårt att förstå, puh.
Lägger upp en snygg bild på Holger, en riktigt cool prick det där med mysiga, lurviga horn.
fick äran att ta med Emilias kamera

::::...::::...::::....::::...::::

Idag tänkte jag bjuda min kära man på minigolf och fika uppe vid sofielund så runt 11.30 började vi traska, var framme 11.50 och då ser vi det, lappen, den förbaskade lappen med öppettider. De öppnade inte förrän 14.00, en djup suck. Så då bjöd mannen min mig på glass från Ica istället, det gick inte riktigt enligt mina planer men det var skönt med en liten promenad på sådär en timme i alldeles för varma byxor haha.
När jag kom hem så låg det två paket till mig på köksbordet, lycka! i det ena låg det två par strumpor, ett par gröna och ett par röda som kommer bli sååå snygga i mina herrdojjor, och i det andra låg det en choker från nelly. Har spanat på en sådan länge men aldrig riktigt våga beställa hem någon, men nu gjorde jag det som sagt och den satt snyggt.
Ny tv har familjen Rydberg också skaffat, en sådan där platt rackare och en blueray-spelare, det ni, inte varje dag.
Nej, nu ska jag gå och kolla på den nya tvn och ta mig en kopp svart.

träningträningträning

God morgon världen. Har varit uppe sen 9, kokade havregrynsgröt och satte mig i soffan ett tag. Nu har träningskläderna åkt på och det vankas promenad med stretching efteråt vilket verkligen behövs, jag är så sjukt stel så det är pinsamt, måste komma igång med träningen nu.
Åker till Alexander ikväll, det blir mysigt. I morgon tänkte jag bjuda honom på en fika uppe vid sofielund, hoppas på fint väder!
Nej, nu ropar mina easytones från hallen, bäst att gå.
hej

...

spänningen är olidlig, sitter och passar en auktion på tradera på ett par levis jeansshorts med hög midja, SÅ SNYGGT! hoppashoppas jag hinner först med mitt bud, det är uppe i 9 kronor just nu, saftigt.
Har shoppat med E i v-ås idag, kom hem med tre kassar svarta kläder, nej visst ja, en grå tröja och en hårborste också. Åt mat på Subway as always och det är alltid lika gott. Det jag kom hem med då: en svart långkjol med supersnygg skärning, lite längre och fylligare på ena sidan, eller något sånt. En svart t-shirt lite genomskinlig, en grå likadan och ett svart midjekort linne, supersnyggt till höga levis jeans (hehe). Det blev även en hårborste i svinborst på bambuträ, fancy. Har hört att det ska vara bra och jag ägde ingen hårborste tidigare så why not?
Var även till sjukgymnasten idag som friskförklarade mitt knä efter en hel del vridande, tryckande, bändande och tittande. Det känns riktigt bra för jag var livrädd för operation :S usch fy, har sett pappas på dvd, inte fint.
FAN, nu förlorade jag auktionen, skit samma då. Nu blir det i alla fall en lång promenad med mamma.

life's great!

Life's great, sov till 11.20 idag, lite för sent kanske. Ställde alarmet på 8 morgon bara för att vända tillbaka dygnet lite.
Hämtade mina nya glasögon idag, awesome! de är grymt snygga, silvriga pilotisar som dessutom är väldigt sköna.
Vad mer kan man skriva.........gud så ointressant liv man har såhär på lovet. Måste ta tag i mig själv och göra något. Tänkte ta en promenad i morgon och testa knät, på onsdag blir det ett besök hos sjukgymnasten. Hoppas verkligen på bra nyheter för det sista jag vill är att operera, fy..men nu känns det riktigt bra så jag är positivt inställd.
Nej, om man skulle ta och kolla på lite scrubs och sen sova, sounds like a plan.
hej

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Har nu tagit igen mig efter en inte så trevlig lördagkväll, natt och början på söndag morgon. Åt kräftor igår kväll (lördag) och sen brakade helvetet löst minst sagt, fan vad risig jag blev. Man får inte svära - fyfy - men usch, det var inte trevligt. Vet i och för sig inte om det var kräftorna men magen sa ifrån i alla fall.
nog om det, vad har mer hänt i helgen. Alexander kom förbi på ett spontanbesök efter jobbet vilket alltid är lika trevligt! Han har förövrigt jobbat klart på hemtjänsten nu efter ett par månader och ska nu söka in till rättspsyk, observera: som personal, inget annat. hehe. Jag har aldrig riktigt förstått hans passion för just rättspsyk men det har han snackat om sen han tog studenten så ja, jag får väl agera stöttande flickvän och klappa på axeln :)
I morgon ska jag och mina fötter ha spa-dag, de ska bli så fina så!
hej

let your body decide

Idag när knät äntligen börjar kännas bättre så kliver jag på en brännässla, mm.
idag står solning av rygg och baksida ben på scehmat, är inte fint att bara vara brun (rosa/röd) på framsidan men det är ju så fruktansvärt tråkigt och obekvämt att ligga på mage på den hårda marken. Har försökt hålla humöret uppe med tre VR och en piggelin men nej, pallade en timme tror jag så nu blir det solstol och framsida istället.
skriver nog något mer intressant framåt kvällningen, bye

nananananananananan

När det är mycket i skolan, på jobbet eller bara i livet självt så kan jag ibland önska mig lite feber - hur sjukt det än låter - bara för att få ligga hemma i soffan en hel dag utan att känna skuld och titta på alla ganska dåliga tv-program på alla ganska dåliga kanaler. NU när jag faktiskt måste göra det pga knät så är det inte alls skönt eller roligt och jag har inte lust för någonring som görs stillasittandes. Jag vill helst spela fotboll med emilia, ta en promenad i mina easytones eller varför inte bara gå på stan någon timme, nu är allt det väldigt komplicerat när man har 3,5 ben istället för 2 hela.

i morgon måste jag i alla fall in till stan. Ska till optikern på synundersökning + välja ut nya bågar och så ska jag och mammi köpa present till Alex. När jag kommer hem kommer händerna att vara red red red.

slut på klagandet.

adjö

btw. emilia och morfar hittade en ödla i vattentunnan idag som de slängde ner i dammen och sen försvann den. Jag säger bara en sak: jag går inte ut i trädgården förns den är upphittat och helst död.

RSS 2.0