hipp hipp

hipp hipp hurra här sitter jag och har klarat första steget till körkortet, kunskapsprovet är avklarat och godkänt! awesome!!! Nu hoppas vi att uppkörningen går lika bra, usch...

det blev ett mycket kort inlägg detta..det beror på att jag måste sova, ska upp och ha körlektion i morgon bitti och sen show-rep. resten av dagen liksom resten av lovet, yey. Hela lovet ägnar jag åt det där, herregud så skönt det ska bli när alla föreställnigar är över och jag slipper det här.

god natt

god mat, gott sällskap

snart bär det av mot staden, mormor bjuder på akropolis. Hennes behandling är nu klar och det ska firas!
Idag är det även dagen före dagen...the day...körkortet. i morgon skriver jag i v-ås, hoppas för guds skull att jag klarar det, skulle nog bryta ihop helt och ge upp om jag inte gjorde det, nej usch.

Helgen har förövrigt tillbringats hos the pojkvän, hela huset för oss själva utan föräldrar=helt underbart, inget tjat och inget skrik tidigt på morgonen. Det blev även ett par snygga skor inhandlade för den lilla lönen som kom, det gjorde helgen ännu bättre!

nej nu ska jag nog gå och försöka få en bild på min outfit som jag faktiskt blev riktigt nöjd med.

bye

panik

Det här är inte bra, jag har nästan 1,5 år kvar på gymnasiet och ja oroar mig som fan över högskoleantagningen. Jag vill väldigtväldigtväldigt gärna komma in på sjukgymnast men det är så sjukt höga antagningspoäng och jag har inte precis de betygen som krävs, måste verkligen ligga i nu och skaffa så höga betyg som möjligt för om jag inte kommer in...då får jag panik. Har ju en plan b men det är inte någonting jag verkligen vill göra, Hälsa och wellness hette det, som sagt bara plan b än så länge, har jag otur blir det väl plan a menmen...nej fy jag orkar inte tänka längre, blir bara stressad av det.

Idag har jag pluggat matte eftersom vi har prov på tisdag och jag inte hemma på hela kvällen i morgon, känns toppen, jag skulle behöva ha en månad till på mig. Matten börjar bli sjukt svår nu, matte D liksom, heh.
Snart ska vi käka och sen in till stan för dans och teater, är inte alls på humör. 4 timmar, yes!

Nu ska jag sluta klaga, känner mig bara mer och mer deppig om jag skriver om det också, blä.

bye

glamour for glamour

hej och hå här sitter jag och äter godis även fast hela kroppen är fylld av god mat känns det som, usch vad nyttig jag är.

I'm standing by an angel
tears well up inside
feelings of belonging
Of gratitude and pride

I'm blinded by your presence
In this moment that we're in
If God was to describe you
Where would he begin
Your colours blend together
And you become the light
If only you could see the way you shine
Darling, when you tell the world you're mine

You're the future I believe in
I know you, through and through
Your each and every heartbeat, every breath
Eveytime I look at you

den här texten är så vacker så jag dör, varför kan inte jag komma på sådana här mästerverk, det grämer mig. Jag sitter i alla fall och lyssnar på massa vacker musik som nu kanske förstår. Älskar att bädda ner mig i sängen med datorn och bara gosa in sig i musikens värld, timmarna flyger iväg och ögonen vattnas, jag är så känslig, pinsamt...

Om någon timme ska jag nog dra mig mot duschen och sen börja med mitt smink, jag måste verkligen gå en kurs för jag KAN inte sminka mig, behöver ha typ två timmar på mig utifall allting skiter sig, suck. Det vankas 18-års fest i dag också som sagt, ska blir riktigt trevligt. Hörde på ryktesvägar att en jobbarkompis från kära posten skulle dit, trevligt! då blir det till att snacka post så, kvällen är räddad :D

Nej nu ska jag fortsätta kolla runt på H&M, sommarkläder i mitt hjärta! vill ha värme nu...

kaos i mitt lilla huvud

Idag var en väldigt skön fredag, lite labb, lite engelskaprov och så lite samhäll=helt ok!
Hade även ett första möte med musikalgruppen, en tjej från salas egen lilla teatergrupp var där och dramatiserade med oss, rätt så roligt faktiskt, hörde även på ryktes väg att Charlie skulle vara med på tisdag..är det Charlie Charlie, jojo du borde ju veta? heh.

Kvällen spenderades hos Emelie som fyller 18 idag, grattisgrattis. 8 tjejer runt ett middagsbord kan ju faktiskt inte blir annat än succé, hade väldigt trevligt och det blev många ord bytta. Vissa av de underbara brudarna har jag ju inte träffat sedan sommaren 09, herregud vad tiden går fort, nu börjar jag låta gammal.

Nu tänkte jag kolla runt lite på internätet om det finns något spännande, sen är det sängen som gäller, måste lada upp inför 18-års fest nr. 2 i morgon!

HEj

ajaj

här sitter jag och har ont i magen, intressant tycker ni. Vet inte om det är pga den otroooligt starka vitlökskorven eller de två bitarna ugnspannkaka som nu ligger och brottas i magen..det blev ganska mycket mat, det är nog orsaken heh.

Jag har gjort ett val idag som nog ska betraktas mer som ett friskhetstecken. Jag bestämde mig att gå till Sjunne och välja bort matteE till 3an, känns faktiskt ganska onödigt att läsa något man knappt klarar av och inte ens behöver. nej usch, bort ska det, jag tänker ha ett chill år nästa år, bara massa roliga kurser, psykologi och historia t.ex. även miljöpolitik. Tycker det låter roligt men jag kanske har helt fel, who knows.

Nu tänkte jag plugga lite inför engelskaprovet i morgon, puh

chao

livet består av 4 väggar

min pojkvän har precia haft världens utläggning om hur livet är uppbyggt. Enligt honom är livet som ett rum utan dörrar eller fönster. Saker kan komma in i rummet med aldrig lämna det och så fylls det bara på med åren, du bestämmer såklart vad som ska komma in men vissa saker kommer du inte ifrån. Har aldrig tänkt på livet på det sättet men det är ju faktiskt när man tänker efter. men nog om det nu.

Kemi i dag, 2,5 timme, fun! labbade, det var ju i och för sig ganska roligt, skönt att slippa 45268 timmes genomgångar men B.
Hade även min ledaruppgift på idrotten idag, innebandy. De gick mycket bra och resulterade i ett mvg, hoppas verkligen på ett mvg i slutbetyg nu, måste ha så många som möjligt för att åtminstone ha en chans att komma in på högskolan, sjukgymnast är ingen lek har jag märkt, suck...

Har blivit mycket plugg idag men inte alls så mycket som egentligen hade behövts, hade varit så mycket skönare att känna tvärtom just nu. Skolan dödar mig och lovet kommer inte bli någon vilovecka precis, show-träning från morgon till kväll hela veckan plus uppkörning...HJÄLP! snart är det gjort i alla fall, då får även jag ett litet rosa kort i plånboken :)

Nu ska jag läsa klart min lilla isländska saga, eller rättare sagt, läsa den igen..blir inte klok på sådant här.

hejhej

måndagen från helvetet

att vakna en måndag (som om inte det var nog) och det är -22 grader förstör min dag, minst sagt. Spanska på morgonen gjorde inte dagen ljusare, språk och jag=nej. Matte provet gick inte heller bra och på samhällen fick vi se världens läskigaste film. Med andra ord, dagen var inte jättejätte bra...

Träffade i alla fall min man på efterdagen över en mysig fika, varm choklad med grädde och chokladboll, mums!

Nu ska jag äta geléhjärtan och kolla på familjen annorlunda, härligt!


heeejdå

viktoriajosefine

Idag vet jag inte alls hur jag har sovit. Vaknade klockan 8 och då låg min axel dubbelvikt in mot halsen..ja jag vet inte hur jag ska förklara men ont gjorde det och smärtan sitter i än. Förstår mig inte på min sömnstil, vaknar alltid och har ont någonstans, inte normalt.

Något som är positivt med att vakna tidigt är i alla fall att man hinner med mycket saker under dagen, har redan läst halva boken som ska vara klar på torsdag, en isländsk saga, mycket mystisk och inte alls i min smak.
Tänkte även hinna med lite matte innan det bär av mot dans och teater, 4 timmar i en kall aula, hua..

Nu ska jag nog gå och göra något vettigt, känner mig lite sugen på en promenad, we'll se what happens next!

bye friends

lördag

Jag är så grymt sugen på att köpa en massa kläder, men vart ska alla pengar komma ifrån? helst skulle jag ju vilja riva ut hela den gamla garderoben och ersätta den med en helt ny, men jag har insett att det inte går, damn...

Lördagens första timmar tillvbringades hos my man och sedan styrde vi stegen ner mot stan och mot vernissagen där vi vandrade runt och kollade på grymma verk av bland annat kusinen min. Träffade även en del av stockholmssläkten, mycket trevligt! ett litet minus var ju att min favorittavla (nr. 1 för er som var där) såldes innan jag hann släpa mig till bordet för att skriva upp mig, menmen, jag får väl måla en själv istället då, heh.

När jag kom hem tog jag mig i alla fall i kragen och städade mitt minst sagt stökiga rum. Städade även garderoben och byrån, OCH strök alla skjortor, jajamen, duktigt.

Slängde ett öga på tv:n, melodifestivalen, vilket skämt. Hoppas på att den nya serien jag ska kolla på nu är bättre.

söndag i morgon, matte står på schemat.

hej då


blod svett och tårar

Helt sjukt hur fort den lilla kondition jag faktiskt byggt upp försvinner. Jag och mamma har genomgått ett mördarpass, boxning. Måste komma igång nu igen, har haft en alldeles för långt uppehåll och det märktes! men det var skönt att få slå ur sig lite ilska i alla fall. Man föreställer sig ett ansikte på mitsen och PANG, underbart!

Nu blir det duschen och kanske lite glass? mums.

Idag har jag varit på stan igen och gjort av med pengar, suck..men det var saker jag behövde (ville väldigt gärna ha), ett par gudomligt sköna byxor tex, love them. tyvärr gör syster också det.

nej fy, nu blir det duschen.

bye


dåligt, mycket dåligt

Det har varit mycket dålig uppdatering här nu, fyfy.

Idag har jag haft ett mördar-prov i kemi, B dessutom, det var hemskt minst sagt, usch. Hade även en samhällsredovisning, vilken fredag!
Slutade vid 1 och då gick jag ner på stan och syndade, köpte ett par byxor till mig själv, jag tyckte lite synd om mig själv så jag var tvungen. Hade en sånglektion också, riktigt roligt. vi tränade in låtarna till den kommande musikalen.

En kebabtallrik slank ner i kväll också, ja den slank ner, helt otroligt! sen 1,5 timmes dans med syster, nu kan hon dem i alla fall. NIce!

Hörde något om en bilbomb på åkra idag också, läskigt :S

Nu blir det på spåret och lite onyttigt till det.

puss 

1 februari

Ännu en tisdag är avklarad. Matten är hemsk just nu, matteD är inget att leka med, speciellt inte på halvfart...nej fy, och så kemiB på det, varför går man NV för?

Har klarat halkan nu i alla fall så nu är körkortet ännu ett steg närmare. Jag fick agera tolk åt en australiensk kille vi hade med oss, det var spännande, att försöka prata engelska och köra samtidigt, min manliga sida kom fram där ett tag. Av 7 elever som vi var var det 3 som pratade svenska, tre andra språk förekom, ganska irriterande när ledarna försökte hålla en något sånär sammanhängande teorilektion.

Nu tänkte jag kolla lite på tv innan det blir dags att hoppa ner i min underbara säng! Jag har pluggat kemi i 1,5 timme så nu är hjärnan kind of död.

Hejhej


RSS 2.0