varm dag, väldigt varm dag, väldigt väldigt varm dag.

Idag hjälpte jag en tant att bära upp kassarna, hon tog sig knappt upp själv stackarn så jag var nära att bära upp henne också. För övrigt gick det bra, dock ganska stumma ben nu efter typ 90 trappuppgångar men men, kommer vara dötränad efter de här 6 veckorna, yes!

det var ju sjukt varmt idag, de sa att detta skulle vara den varmaste dagen på året och jag tvivlar inte. Svetten har runnit och runnit och runnit och 1,5 liter vatten slank lätt ned under turen, jösses, trodde jag skulle svimma. Det svalkade ju inte ens när man åkte mellan husen, vinden var ju varm..
sitter nu och äter ostbågar (som jag varit sugen på heeeela dagen). Fick mamma att stanna på willys på vägen hem så att jag kunde stilla min hunger efter de gula, krokiga små änglarna. Har påsen med mig vart jag än går nu, nästan. Har i och för sig inte varit på så många fler platser än altanen, altanen utanför den inglasade och mitt rum.
Sitter och kollar efter billigaste iphonen på internätet, min i princip nya sony ericsson har f*ckat upp sig totalt och skickar egna sms till folk som inte har något sammanhang what so ever, pinsamt ju.
nej nu ska jag nog kolla efter någon snygg väska, måste ju skaffa större nu när alla sprutor och piller måste följa med överallt + en flaska vatten. känner mig som världens knarkare när man lassar upp det lilla skafferiet, heh.
bye

arg

Det här inlägget kommer inte vara ett dugg intressant om man inte jobbar på posten, knappt om man gör det heller. Med det sagt börjar min historia.

Jag skulle idag köra s2 helt själv för första gången tre dagars träning för en vecka sen. Började bra men sen kommer kära M och meddelar att det blir delning för en är sjuk. Jahapp delning, kollar upp vad jag ska ha och plockar ner. När jag kommer hem (kvar över 5), helt slut och nästan gråtfärdig säger mamma att jag inte skulle ha kört så mycket utan att jag tog både min och R's delning, NOOOOOOOOOOOOOO! och han sa ju försås ingenting i morse, skönt att slippa liksom. Jag körde alltså det vanliga (som jag sen fick reda på att man tog bort vid delning, jag älskar att folk berättar saker för mig) jakobsbergsgatan 12 D, Jakobs. 14, jakobs. 16 + då min delning vilket blev, Jakobs. 6, jakobsbergsgården, jakobs. 18, 20, 22 och 26. det blev helt enkelt dubbelt så mycket som det skulle ha vart och nu sitter jag och sliter mitt hår för att jag bara älskar mitt jobb och att man får så mycket hjälp med vad man ska köra såhär första dagen, MED DELNING.
nej nu är det slut på postprat. jag ska äta glass, hare

midsommardagen

En härlig midsommar i stan senare ligger jag i soffan och äter jordgubbar och godis som min fina man packade på mig. Eller ja, det är nästan slut nu, sparar de 4 sista små gubbarna till frukosten i morgon.
Det har känts som söndag hela dagen och när jag väl kom på att det var lördag lyftes en stor sten från bröstet för om det hade varit söndag i dag hade jag jobbat i morgon. Första dagen själv på distriktet på måndag med reklam...första gången jag måste springa alla trappor själv, innan har ju jag och min kompanjon delat på dem, suck, benen får sitt i alla fall.
I morgon tänkte jag ha en storstädning av min garderob och med det menas rensning, skurning, strukturering(?) och allt annat man kan göra i en garderob.
Emilia hittade nyss ett väldigt intressant tv-program, "min mamma är för fet", och ja, hon var ENORM!
adjöken

Glad midsommar

Jag blev väldigt nedstämd i morse när mamma sa att det bara var 6 månader kvar till jul idag, hade inte tänkt på det. Det känns väldigt jobbigt att tänka på snö just när sommarlovet börjat, nej fy.

Har också tänkt på att min blogg alltför sällan pryds av bilder, måste bli bättre på det men jag tar ju aldrig kort.

Jag började min midsommarafton med att städa mitt rum och dammsuga resten av huset, det behövdes och jag mår bra av det. Det är en av de bästa känslorna, att se smuts sugas in i dammsugaren (ni får tycka vad ni vill om mig haha). Jag älskar att städa!

Ska väl ta och göra mig i ordning snart och så äta någon trevlig lunch med min familj. I kväll möter jag upp Alex för lite matshopping och sen blir det en trevlig hemmakväll på flädergatan, mysigt!

glad midsommar på er

nostalgi på högsta nivå

Den här dagen har varit bra, ledig från jobbet. 

Började med att skjutsa Alex till trafikverket i v-ås och satt sedan där och läste i min kära Manson-bok.
Vi irrade ner på stan och där köpte jag en tröja som jag skulle kunna döda för. En vit kabelstickad stor tröja, älskar den verkligen, så skön och så snygg, mums! Fick även ett par herrskor av Alex, han är bra snäll han. Nu måste jag bara få tag på ett par snygga strumpor, helfärgade helst. Någon som har koll vart de kan hittas?
När vi kom hem städade vi ett väldigt dammigt rum..äntligen kan jag sova där inne utan att kvävas (Alexanders rum för er som inte visste att det ser ut som en hönsfarm). Vi lyssnade på Aqua på högsta volym, nostalgi! det var ju mitt absoluta favorit band när jag var liten och nu kom det tillbaka lite, de är ju faktiskt riktigt bra haha.
I morgon är det midsommar och jag ska umgås med bästa, vi ska laga mat (jag kommer få laga mat) och ha det riktigt mysigt, min nya tröja ska också vara med. den förtjänar ett litet fånigt hjärta <3
hej

midsommarångest

Har varit i Östa stugby hela helgen men familjen, Alexander såklart, Engströms och morfar. Vi tog med sist nämnda på hemlig semester inför 70 års dagen och det var riktigt trevligt och uppskattat. Emilia har bilder på sin dator som dyker upp här inom kort. Fick mitt livs första fisk, en liten mört på knappt 150 gram. Vägrade ta i kraken så modige kusinen 15 fick sköta det, usch, dra bort en levande fisk från kroken är väl inte supermysigt så jag står gärna över.
Har sjuk midsommarångest. Det blir såhär varje år, varför lär man sig aldrig? midsommar kommer så snabbt tycker jag så man hinner aldrig planera, inte jag i alla fall. Just nu ser det ut som att jag kommer sitta själv med en pizza och någon halvseg b-film, om ingen räddar mig ur fördärvet. Alex skulle försöka få jobba hela dagen och även kvällen för att tjäna lite mer pengar (stoooora pengar på helgen) så där rök den enda lilla planen som har funnits.
nej nu får jag rycka upp mig och kanske dammsuga mitt rum..och duscha. Ska även fortsätta läsa Marilyn Manson den långa vägen ut ur helvetet, äntligen har jag tid för böcker igen!
hej

---

det är roligt när man är omtyckt av sin pojkväns vänner. fick ett meddelande på face nyss från en som jag lade till som vän igår: varför vill du lägga till mig? du har iaf aldrig gillat mig.
ser jag så jävla arg och hatande ut? de har aldrig pratat med mig eller knappt setat i samma rum för att de tar avstånd och har till och med sagt till Alex att de är rädda för mig? normalt, nej, och det gör mig inte speciellt glad.

hååååååååååååret

har hårångest. Vet inte vad jag ska göra med mitt hår. Vi är några stycken som ska testa onsdagsklubben och jag ska köra långklänning, svart och mycket kedjor till det både i öron och runt halsen men håret då? just nu sitter det i en hög hästsvans och jag antar att det blir kvar så. Det är i en omöjlig längd för någonting. egentligen för kort för att sätta upp och för kort för att ha hängandes, inte för kort kanske men konstig form, usch.

Sommarlovet började för övrigt för min del idag vilket känns riktigt bra. Får ha lov och chill nu fram till fredag, då drar jobbet igång, tidigare än planerat.

Är mycket nöjd med betygen också, vem hade kunnat tro att en tjej med ig på alla kemiprov hostar upp ett vg ur kuvertet idag? gissa om jag vart glad, det lönar sig att svara på lektionerna!

nej nu ska jag lyssna på lite musik och få igång känslan i kroppen, yeeeeho.


klädpanik

bra uppdatering Josefine *piskpisk*
jag har helt enkelt aldrig orkat öppna sidan ens, usch, nej fy. Har bara känt ångest över denna dator de senaste dagarna, varför vet jag inte.
Just nu roar jag mig i alla fall med att kolla ut genom fönstret på torkvindan där shortsen till i morgon hänger. Har klädpanik så jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig (studenten alltså). ska man vara finfinfin med klänning och känna sig sådär äckligt gullig som hans släkt säkert gillar eller ska man ha shorts och nya blusen som jag känner mig beväm i men som kanske inte är liiiika fint? svårt, hatar sånt här. det blir blusen på kvällen i alla fall, på hottan!
nej, nu ska jag ta tag i mit liv. Har ett prov att plugga till, en väska att packa och flera outfits att välja, puh.
hej

bröllopbröllpobröllop

Nyss hemkommen från en kväll med grillning 5 tjejor som hamnade hos Carro, trevligt!
Någonting annat som är väldigt trevligt är att vi har långledigt och nästa vecka är sista veckan med någon värd lektion, känns mycket bra måste jag säga, även om jag hellre hade tagit studenten nu istället för att fasa över år tre.
Nu sitter jag och funderar ut bröllopsutstyrsel inför i morgon när jag och ms. S ska ta oss till enköping på vår sånglärares bröllp. Är nervös inför resan eftersom att mitt lokalsinne är i princip obefintligt. men det ska nog gå bra. det blir värre att hitta hem igen haha
god kväll

mygg.

hemkommen från årets match på liden, eller? bra match i alla fall, norrby tog hem segern. Jag är myggbiten som få och för att sno mitt eget citat från facebook "jag får bubbelplast att verka slät".
Kemi och idrott idag, ganska ok dag bortsett från den hemska lunchen, fisk och banan.
hjälpte Alex att köpa studentkostym, han har nog aldrig sett så stilig och tillpiffad ut, snyggt blev det!
kort inlägg idag igen men jag orkar inte skriva, känns ju väldigt nödvändigt att göra det överhuvudtaget då menmen.
nu, något att äta.
hej

RSS 2.0