kånken!

idag fick jag mig en chock när jag såg över kurserna jag fått till 3an. ingenting stämde! jag hade fått kurser jag inte ens kryssat för och ingen av de jag faktiskt hade valt. Tillbringade min lunch inne hos Sjunne för att fixa kaoset, stackarn haha. Fick reda på att jag läste 50 poäng för mycket och för att jag då ska få läsa både psykologi A och B måste jag ansöka om utökat program, segt..menmen, jag fyller i ett papper, ser till att få det underskrivet och sen är det klart, inte så jobbigt trots allt.
Känner mig inte helt kry idag. Har växlat mellan varm och kall hela dagen och känt mig allmänt seg, usch, smakar förkyld i munnen också och det är alltid ett dåligt tecken.
Jag är väldigt lycklig i alla fall, har inhandlat en kånken nu, royal blue blev det (ingen av de jag lade upp här alltså haha, ändrar mig snabbt). Nu har jag en i alla fall och den är awesome!
I dag ska jag plugga matte, stor prov i morgon, huh.
bye

sommar

att stå och dansa framför en datorn med ögonen klistrade på Travis Payne är väl inget en frisk människa gör dagligen men i mitt fall, jo. Vi tränar nu till kulturnatta den 7 maj, jag och 4 till ska göra ännu ett Michael Jackson uppträdande, satan vad roligt det är! denna gången blir det ett medley av massa spännande låtar, hoppas det blir bra.

I morgon är det onsdag, hur fort går inte dessa veckor? skrämmande..och hur mycket hinner man då? (ja inte så mycket om man sitte här) sjukt!

Mycket jag längtar till nu, bland annat påsklovet, en heldags shopping, fest med trevliga människor, påskägg (haha), helgen, min pojkvän, sommaren och mycket mycket annat. Tänk vad underbart om det skulle vara den 30 maj i morgon. Då är det nästan sommar och skolan är slut. Då kan man rota fram bikinin och alla tunna sköna sommarkläder igen och bara mysa. Ljust hela nätterna, hur underbart?

Snart är klockan 10, funderar på att sova så att jag för en gångs skull är pigg i skolan.

chiao

halsbränna

har tagit en paus i pluggandet, borde jag inte ha gjort med tanke på att jag har ett muntligt miljöprov i morgon på två kapitel som jag knappt ägnat en minut men jag hade en så sjuk halsbränna så jag var i princip tvungen, det får faktiskt gå som det går nu, jag orkar inte.
sitter och lyssnar på eric saades låt nu också, var tvungen efter att ha läst jojos inlägg, och jag säger bara en sak: herregud...nödrimm på nödrimm och töntigare text får man väl leta efter haha!
Annars har måndagen gått ganska fort,  både bra och dåligt, ibland skulle dygnen behöva vara dubbelt så långa för att jag ska hinna med allt, helt sjukt. Men snart är det påsklov i alla fall, får tänka på det.
Att halva klassen var sjuk idag var ju också spännande. vi hade inlämning av ett stort samhällsarbete så det kan ju vara den där hemska samhällssjukan som har slagit till igen, den är inte ovanlig ska jag säga!
nej nu ska jag ta mig i kragen och läsa igenom miljön lite till och göra klart min spanskapresentation om Isabel Allende, una autora chilena muy famosa.
hasta luego guapos

kånken

ligger i sängen och vickar fötterna till Patti Smith's ljuva toner. Det blev inget kalas för mig så istället ska jag plugga lite tänkte jag.
har även grov beslutsångest, vill inhandla in kånken men kan inte bestämma mig vilken färg. Just nu står det mellan green och brick, svårt...man vill ju inte ändra sig när den väl kommit för det är ju så sablarns dyra men jag har länge varit på jakt efter en ryggsäck och de är så damn snygga, passar en naturvetare hehe.
I kväll blir det dans också, nice!
vi höres!

god natt

detta blir mitt 3e inlägg idag vilket är insane eftersom att jag brukar gå flera dagar mellan dem annars men jag kände mig tvungen. I förra året gjorde jag någonting som jag hatar och tycker är förskräckligt fult, jag stavade verkligen med ä!! big deal men nu har jag i alla fall erkänt mitt fel hehe.

nu blir det snart sängen. Som om det inte vore nog att gå upp 5 så kommer ju faktiskt klockan vara 4! vi ställer ju om klockan i natt gott folk. Alltså får jag sova ÄNNU mindre, suck.

god natt

neeeeeeed a haricut!

vad tycks? mitt hår skriker efter vård, håller ju på att spara ut det men nu ser det värkligen bra tråkigt ut, man kan ju faktiskt spara med stil!
Ni kan ju strunta i att det är Paris på bilden, fokusera på frillan.

 

lördag

skönt med lördag, fast ändå inte. I morgon är det uppstigning 05.00, 06.00 kommer morfar och hämtar upp och sedan far vi mot Härnösand för atr fira Ingvars 90 års dag.

Igår var det fredag, slutade 12, skönt!
tog mig en sväng på stan och köpte lite snygga undies och ett par byxor. Sen BJÖD jag min syster på lunch, generös eller vad? skjutsade även henne till mormor vilket tog längre tid än jag trodde så jag kom inspringandes på sånglektionen en minut sent!!!! jobbigt där. Sjöng lite och sen åkte jag iväg på musikalträning, ett himla farande på mig igår. Klockan 5 fick jag äntligen åka hem till Mr. A där jag tog av lycka för att hans mamma hade städat fram både en av mina försvunna vantar och min älskade fleecetröja som jag har letat mig blodig efter (kan man säga så?). Det var ett awesome moment.

Idag har jag och Alex tagit en liten promenix till ica och haft slöktträff i dörren. Farmor, farrfar och faster på samma ställe, trevligt!

Nu blir det snart mat igen, jag är hungrig som vanligt och ingen är väl förvånad.

bye

ge mig sommar.

Har haft håltimme i 2 timmar nu och ska ha det i 2 timmar till, fy. det är nästan så jag måste köpa mig en cola eller liknande för att muntra upp mig själv (och för att hålla mig vaken).

är riktigt sugen på att gå en rundvandring här i biblioteket och dammsuga bokhyllorna efter något skoj att läsa om kvällarna, men när jag tänker efter så har jag hela skrivbordet med böcker som måste läsas,  dock ingen som lockar direkt. Att läsa om brott i samhällen eller naturresurser i miljön är väl inte precis vad jag hade tänkt mig men det får nog bli dem trots allt, läsa romaner får jag göra i sommar...om det ändå vore skolavslutningsdag...

Ska nog dra mig ner mot skåpet nu och snart och plugga spanska, men som jag nämt tidigare i något inlägg, vart finns motivationen?


välkommen träningsvärk

Nu har jag kommit hem efter ett boxpass med mamma. Har tränat 2 gånger idag, det är ju fantastiskt!
blev väldigt glad när jag läste J's blogg nu också, nu kanske jag kan vara med på utflyttningsfest trots allt och kommer alltså inte ha någon mega-ångest på lördag när jag måste gå och lägga mig tiiidigt. härligt! är riktigt taggad, känns som att jag inte har umgåtts med folk på evigheter.
Har fått i mig lite macka och mjölk nu också och betalat lite kläder, det är inte roligt, tycker bättre om när pengarna kommer in än när de försvinner..men på fredag kommer resten av lönen som jag så tappert jobbade ihop nu i vintras, som jag har längtat!
Är väldigt väldigt sugen på att inhandla ett par brogues, men jag måste nog ta det lite lugnt med shoppandet ett tag nu, synd att julafton och födelsedag är så långt bort

why me?

Min kropp är nu helt slut. Vi hade idrott sista timmen, handboll, och det var riktigt roligt. jag var till och med vålvakt, det ni! svetten bara rann efteråt, har nog aldrig blibit så trött av en idrottslektion.
Jag borde verkligen plugga just nu med vart är motivationen? jag har tappat bort den totalt och hittar den verkligen inte någonstans, måste tvinga mig själv snart. Klockan 7 ska jag boxas så jag vill ha det mesta gjort till dess, puh.
Hoppas mamma kommer hem snart så vi kan äta, är hungrig, ovanligt? - nej! heh
ännu ett kort och ovärt blogginlägg från moi menmen, man kan inte ha ett intressant liv jämt, vänta bara till i sommar när jag börjar jobba, då brukar den hända en hel del. kan räkna upp några minnesvärda stunder i min brevbärarkarriär:
1. Bajs-attakerad av ca. 2000 svarta, elaka fåglar. Fick ta skydd i en trappuppgång.
2. Halkade i blod i en trappuppgång på bryggeriet, inte mysigt.
3. Blivit anklagad att ha krashat en familjs bil bara för att det råkade vara en gul fläck på bilen och postmoppen är gul, men jag tror nog jag hade märkt om jag hade gjort en 30x30 cm stor bula.
4. Stått öga mot öga med en naken kvinna i en trappuppgång, även denna lilla incident på bryggeriet.
5. Fått ett antal utskällnignar för olika anledningar. Jag tror att när folk behöver få ur sig sin ilska så väljer de brevbäraren, why?
och en heeeeeeeeel del andra händelser som jag tyvärr inte kan komma ihåg just nu, hrm...
nu blir det mat, bye

träskalle

snacka träskalle, fick nyss en sticka i munnen.
Har tagit en liten paus från matten, samhällen, kemin, spanskan, mijökunskapen och engelskan för att skriva ett litet intressant blogginlägg...?
har varit lite bitter hela dagen då det uppenbarade sig igår att jag lovat åka med till Härnösand på söndag för att fira min morfars morbror som fyller 90, uppstigning 05.00. Missar en hel del skojiga saker i helgen på grund av detta lilla äventyr så jag ber till gudarna att det är värt det!
annars då, livet flyter, sjukt mycket i skolan nu så snart sjunker det nog dock. Snart sommar, vi ställer om klockan på söndag, UNDERBART, då är det inte långt kvar. Det underbara vädret påverkar mig positivt, det är bra.
Nu ska jag kolla runt lite på nääätet och sen dyker jag ner i böckerna igen, bye

pengar gör mig stressad

Nu har jag klickat hem två underbara blusar som jag suktat över länge även fast jag egentligen borde spara pengar, hurmjkds. Pengar gör mig stressad, man har aldrig så mycket man behöver (vill ha?). Får lön på fredag och jag vill spara undan så mycket som möjligt, får se hur det går, jag hade lämnligen tänkt köpa lite nya träningskläder och ropa in en skitsnygg skinn-rygga på tradera, mums!
Idag har jag tagit en liten paus från pluggandet, behöver det. Eller det gjorde jag väl egentligen inte med tanke på att jag nästan har gjort klart min rapport, 9 sidor tror jag det blev. Känns gött att ha det gjort när ingen annan av mina kära klasskompisar ens har valt ämne än hehe.
Nej, nu tänkte jag faktiskt äta lite glass och glo på tv, en helt vanlig måndagkväll med andra ord and I like it!!
puss på alla söta

20

20/3 idag, vilket betyder att Emilia får barnbidrag och jag får tillbaka mina nästan 400 kronor som hon är skyldig mig, nice!
Vilket underbart väder det är idag. Jag och Alexander har tillbringat eftermiddagen på vårt soldäck med solisarna på, underbart säger jag bara, att få lite D-vitamin i sig. Jag känner mig alldeles grå och seg så nu tycker jag att solen kan stanna så att snön försvinner och våren kommer. Jag har panik för tillfället, måste iväg tll v-ås och köpa nya kläder, får panik snart, har världens shopping-abstinens..har inte haft en bra kläddag på evigheter och det stressar mig, normalt? tror inte det.......
Nu ska jag fortsätta med mitt vanliga söndagsinresse, att äta, herregud.
I morgon åker pappa till Sydney, lyx, kommer dock hem på lördag igen så det blir bara ett par dagar down under, men ändå. Skulle betala mycket pengar för att få åka till solen ett par dagar.

namnsdag, algrens bilar, sol

Viken underbar konsert vi var på igår, Di Leva alltså, om ni får chansen att se honom GÖR DET! Hur grym live-artist som helst, bland det bästa jag hört. Han var även väldigt rolig, det kanske man inte kan tro men hans kommentarer mellan låtarna och skämten var verkligen hur sköna som helt. Det var en väldigt bra fredagkväll.

Nu sitter jag här och äter mitt namnsdagsgodis heh. Ska snart packa in Alex i bilen och åka in till stan. Vi ska hämta lite saker vi lånade ut till showen och så blir det nog en tur till willys också, det är såååå underbart med körkort!!!!

Nu blir det spotify och mer godis.
adjöken

lovely fredag

äntligen har vi kommit till ännu ett veckoslut, ska bli så skönt att få sova ut ordentligt hela helgen, har ingenting jag måste göra.

Idag åkte jag hem med 12-bussen vilket är så otroligt skönt. Jag har ägnat mesta tiden här hemma till att skriva på min uppsats om kvinnomisshandel, känner mig ganska nöjd med den faktiskt, den blir riktigt snygg!

Snart är det dags, om några timmar åker jag, mamma, pappa, Emilia och Alexander iväg till västerås konserthus för att se en väldigt speciell men dock så härlig människa, Thomas Di Leva. Om man ändå kunde få lite av hans lugn, så skönt det skulle vara.

nej nu ska jag gå och göra någonting åt min redan fixade hår som snön förstörde...


puss

det är över nu

för att citer en gammal låt av Gyllene tider(?), "det är över nu", för det är just vad det är, showen ör över och det känns underbart. Jag har äntligen mitt liv tillbaka..nej okej så illa har det inte varit, det har faktiskt varit roligt också. Men visst har det tärt på både psyke och kroppen, uscha.

I morgon har jag sovmorgon till 13.40, underbart? hell yeah. Ska försöka få undan det mesta plugget så jag slipper på kvällen, det blir nog en hel del då också, damn.

huvudet dunkar så nu ska jag nog gå och göra någonting annat, sova kanske, vore skönt.

KRam

ojoj

hej och hå här var et bra uppdatering. Har sjukt mycket att göra nu, prov, inlämningar och läxor så det sprutar ur öronen på mig, de hade rätt, vårterminen i tvåan är ett helvete. Och speciellt när man tar på sig så jäkla mycket på fritiden också, herre min skapare. längtar till trean nu som aldrig förr. Ingen matte, ingen kemi och så får jag äntligen läsa psykologi och historia, som jag har väntat!

på fredag bär det av till v-ås med mamma, pappa, syster och pojkvän. Vi ska se Thomas Di Leva, YES! om jag längtar, härligare människa får man leta lääänge efter. Kommer nog bli grymt, har stora förhoppningar om att jag efter konserten ska vara en lugn och harmonisk människa, den totala motsatsen mot nu alltså. gör allting extremt fort numera har jag märkt, äter för fort, dricker för fort, tuggar tuggummi för fort och går för fort. jag får ont i hjärtat av det så jag får sluta med det. Skiver även för fort känner jag nu, usch.

Idag har jag skickat in papper om jobb, posten såklart, vart annars? är tillgänglig hela sommaren så jag hoppas på mycket jobb.

nu ska jag fortsätta med engelskaglosor.
ha de' gott

hååååltimme

Sitter i skolan och skriver blogginlägg, känns lite skabbigt men vad ska man göra? har nyss skrivit svenskaprov och nu väntar jag på vännerna mina som dock inte skrev något prov utan får sitta på lektionen och plugga, sådant gör mig arg, att vissa ska få mer tid än andra och dessutom få se provet och SEN bestämma sig för att inte göra det, suck. Menmen, de skulle få strängare rättning sen så jag antar att det jämnar ut sig.

Nu ska jag inte klaga mer, har blivit ganska duktig på att ta ut min ilska hör på bloggen vilket jag anser vara...inte bra.

en positiv sak med denna torsdag är att jag inte har något för mig på eftermiddagen/kvällen så jag har hela den på mig att plugga, har extremt mycket just nu som behöver göras, däribland den djävulska kemin, orkar inte!

nu ska jag dra mig ner mot skåpet och plugga lite, har håltimme till 12.40, nice.

hasta luego

jag älskar dig käraste

idag firar jag och mitt körkort en vecka, jag älskar dig! hämtade ut det vackra lilla grisrosa kortet idag på posten, kära kära posten där jag brukar tillbringa mina lov, yes!

vi hade premiär idag för showen, det gick riktigt bra. Hade genrep för särskolan på ösby först på förmiddagen. Det var så himla roligt att uppträda för dem, tacksammare och gladare publik får man väl leta efter, sååå gulliga och underbara människor.
På premiären nu ikväll kom det nog ganska mycket folk, det var roligt. Nu har vi föreställnig på fredag och lördag kvar så köp biljett vet ja! på wason finns det som även är en av våra sponsorer (smygreklam heh)

nej nu ska jag sova<3 har ett mycket kryptiskt prov i morgon i svenska så sömnen behövs.

bye

älskade lov, nu är det slut

den här helgen har varit sååååååååååååå sjukt onyttig, har nog aldrig ätit såhär mycket godis och skit rent ut sagt, fy. och inte har jag tränat på hela lovet heller, men blä på det!  Just nu vill jag bara borsta tänderna för att få bort den extremt slemmiga ytan allt godis gett och sen köra ett mördar-träningspass, men vem orkar en söndag? min mamma, hon åkte nyss in till stan på step up, varför åkte jag inte med, suck...

Det har i alla fall varit en toppenhelg och jag ser verkligen inte fram emot skolan i morgon, med tanke på att jag måste börja plugga som ett as redan i morgon, men nu är det fan inte långt kvar av 2an och sen är det bara 3an kvar och den kommer bli chill, nice som tusan. Det känns tungt just nu men jag ger inte upp, eller?

Nej, nu ska jag nog städa mitt rum, behövs.

 

ge mig sommar.

spotify

jag älskar spotify! har nyss instalerat det på Alex datorn så nu sitter jag här och dunkar....för tillfället är det markoolio...måste byta, herregud. så nu blev det bättre.
Lördag idag, skönt. Jag och Alex tog bilen hem till honom, tog nyss även en tur till willy och köpte lite gott för kvällen. Det står filmkväll på schemat, black swan, hoppas den är bra annars kommer jag somna efter halva och missa ännu ett slut. Undrar hur många filmer jag har sett halva av i mitt 18 åriga liv, ett hundratal.
vad svårt det är att komma på saker man vill skriva när musiken skrålar i bakrunden och man bara inte kan sluta sjunga med, jag ska nog sluta skriva nu och fortsätta tortera Alex öron istället.
Kommer tillbaka när jag har något viktigt att skriva (myt)
bye

äntligen

äntligen fredag!
jag har slängt av Sara på Mamre, Emilia på åkraskolan och hämtat mamma på ICA, nu ska jag bara ligga här i soffan med datorn på magen och inte röra mig förrän mamma ropar att maten är klar.

Gick ner på stan idag efter showen för att försöka byta ett par nya, trasiga skor. Hon i affären kunde inte svara på det utan hennes chef ska ringa mig på måndag, suck. Om jag måste bekosta eländet själv så blir jag förbannad, har använt skorna en gång och nu är de trasiga, mitt fel? tror inte det, det kan inte vara jag som har gjort det för jag provade på den andra skon och nej, det går omöjligt med manskraft haha, så nu hoppas jag att chefen också fattar det.

nej, nu ska jag slå på dumburken och se vad som erbjuds.

frihet

jag vill känna frighet, speciellt på mitt lov. Det här är det tredje lovet jag offrar för att träna på showen och nu börjar jag ledsna ordentligt. Är på dåligt humör 90% av dagen och det går ut över familj och vänner, är även mer stressad nu än under skoltid och otroligt frustrerad hela tiden, konstant. Vi har tränat 8 timmar om dagen nu hela veckan och förtsätter även i morgon...

I morgon eftermiddag ska jag i alla fall få träffa Alex för första gången det här lovet vilket ska bli underbart, behöver ha någon att prata av mig på. Någon som förstår mig helt och hållet, ut och in och det gör han, underbart? yes!
Jag ska placera min slutkörda kropp i sängen och inte röra mig på hela kvällen, kanske flirta till sig en massage, skulle verkligen behövas nu, knutar upp i hela nacken cilket ger mig hemsk huvudvärk.

hur ska vi nu summera det här inlägget? ja, jag gillar att klaga heh

Nu ska jag ta något att äta.
byebye

körkort och nageltrång

ja här sitter jag med både körkort och nageltrång på ringfingret, vilket är bäst?...dum fråga kräver dumt svar, körtkortet såklart, helt underbart!! men det var tråkigt att åka själv, helt tyst i bilen och bara dålig musik, hurngdfl.

Jag hade nog Sveriges lättatse uppkörning, körde 90 grusväg, fick bromsa lite, stanna för bommfällning vid en järnväg, parkera på coop och sen åka tillbaka till trafikverket. Helt underbart!

klockan är nu 00.27 och jag och bilden har just kommit hem från Lovisa, film med tjejerna. Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon, det blir först en liten sväng till saladamm och sen till ksk för showträning, I'm so excited............

RSS 2.0