värmen, snälla stanna.

Hade våra sista två framträdanden med hans och greta idag. Jag kunde inte spela i någon av dem pga hosta som aldrig vill ge sig, ogilla! åt en lite avskedslunch i matsalen på ksk tillsammans alla..40? något sådant tror jag bestämt. Hade 45 minuter miljö och sen kollade jag på volleybollmatchen lärare-studenter med bästa Marilyn och Nina, trevligt. Fick även sällskap till Willys av den förstnämnda, slapp gå själv 500 meter, det gillade jag :)
Har försökt skriva på min rapport nu på kvällen, kom en bit men inte hela vägen, får fortsätta i morgon för nu orkar jag inte. Min kropp tror att skolan är över så den orkar inte göra allt den ska, skulle behöva plugga det ena och det andra men när man är inställd på att det är lov är det inte så lätt och man finner ingen som helst lust och ro.
Höll på att glömma att skriva om dagens höjdpunkt. Under volleybollmatchen lyckades jag bränna..wait for it..ENA axeln, hur sjutton lyckas man, bara jag kan. Den väntra axeln är alldeles röd och svider, har ett mycket fint och skarpt vitt streck där linnen gick och det kommer antagligen inte försvinna på hela sommaren, kanske. Det kommer i alla fall garanterat inte försvinna tills bröllopet på fredag, yes..
depp. hej.

6 dagar kvar

två musikalföreställningar är avklarade och jag har tagit mig hem för lunch och chill innan det är dags att besöka farbror doktorn och sen vidare för ännu en föreställning, för föräldrar den här gången, nervöst men roligt. Hoppas bara att jag hinner dit i tid, är nämnligen dubbelbokad på vårdcentralen så jag vet inte när jag får komma in, måste hinna till kungsängsskolan till 17.30. Som tur är är jag redan sminkad, jepp, jag ska gå till doktorn med teatersmink, snyggt!
bara 6 skoldagar kvar för mig nu, det känns såååååååå bra!!!
adjöken

helg

vilken helg! fullt upp hela tiden.
Fredag kväll blev en tjejkväll med mamma och syster. På lördagen var det dags för syster att konfirmeras så eftermiddagen spenderades i brunnskyrkan. Redovisningen var solklar, skrattade så jag grät. Hemma blev det mat med hela släkten på altanen, alex också såklart men han räknas väl till familjen nu eller? tre år liksom.
Idag fortsatte det i kumla kyrka där de små vitklädda kottarna skulle få sin första (nej) nattvard. Fika efteråt med en mindre del av släkten.

Bal nu på eftermiddagen. Fällde nästan en liten tår så fint var det, ojojoj, längtar till nästa år när jag ska försöka få min lite motvilliga man att hoppa i en frack, mycket stiligt måste jag säga.

i morgon väntar tre musikalframträdanden för min del, nervöst. Värmer upp med skolföreställning först på morgonen och sen kommer hela släkten på kvällen, inte hela kanske men alldeles för många, hua.

nej, jag ska väl sova snart, samling 8.00 i aulan för sminkning, påklädning och uppsjungning, 9.00 drar det igång.

hej

sol?

ajaj, skar mig på knäet...knät? när jag rakade benen, dagen börjar bra. Känner mig inte speciellt taggad för kort klänning och öppna skor idag heller, usch, varför kunde inte solen titta fram lite?

nej nu ska vi tänka positivt och inte komma tillbaka hit förrän jag har tillräckligt med info för ett långt inlägg.

bye

arg

aaaaaaaaaarg, jag blir aaaaaaaaaarg. Hatar datorer när de inte fungerar som jag vill. Försöker göra en ny header men jag får inte till det, suck.
Så ska det låta och tacos nu på kvällen med mamma och syster, mys!
I morgon är det konfirmation i Sätrabrunn, första gången jag är med som "publik" och inte som ledare, ska bli spännande att se faktiskt. Kalas hemma efteråt, alltid trevligt att ha hela släkten samlad och prata om allt mellan himmel och jord. Mellan mig och kusin brukar det bli mycket post-prat men det är väldigt skönt att ha någon som förstår en hahaha.
nej, nu ska jag fortsätta vara arg på datorn.
hej

härliga fredag

Härlig skoldag, en lektion mellan 9.40 och 10.55, inte helt fel!

Just nu sitter jag och utökar min spotifylista och läser lite bloggar, det är en riktigt bra fredag det, jag får ju passa på innan Alexander kommer, han hatar bloggar över allt annat på denna jord heh.

nej fy, tyckte att jag  hade massor att skriva men det här känns ju mest patetiskt...

En lärare fick en allergisk chock idag så ambulansen kom, det var väl det intressanta som hände idag. nu ger jag mig.

klart slut.

god natt folk

Sovmorgon till 12.40 idag. Åkte in till stan med mammsen som är ledig. Vilken ångest jag fick sen när jag gick till skolan, kändes ju som att jag var ledig. Ångesten blev ju inte bättre av att vi hade nationellt prov på spanskan. Fattade ingenting för jag kunde verkligen inte koncentrera mig, helt sjukt vad borta jag var, ont i huvudet och hosta som kom bara sådär. suck!
Genrep med musikalen också, i morgon är det premiär, woho!!
god natt folk

tre problem

Slutade för två timmar sedan men kan inte åka hem pga ännu en musikalträning mellan 15.30 och 21.00 precis som alla andra kvällar den här veckan.

Har försökt att skriva på mitt arbete om Rädda barnen men det går inte så bra, hittar inte så mycket information som jag skulle vilja, det suger.

Sitter i biblioteket just nu och kollar kartor. Ska servera på ett bröllp utanför Enköping nästa vecka och jag ska köra själv, sjukt nervös. Jag skulle försöka ta mig ut till skolsta..? till någon bydgegård där brudens systrar skulle möta upp mig och lotsa mig till kyrkan haha, känns tryggt, har aldrig träffat människorna och jag har aldrig ens kört i närheten av Enköping (nu ljög jag men jag har aldrig kört där själv). nej men det går nog bra. problem nummer två är sen att jag får bestämma själv hur mycket jag ska ha i betalt, usch vad jag hatar sådant, kan inte de bestämma det så slipper jag skämma ut mig om jag skulle säga alldeles för mycket. Till sist har vi problem nummer tre, vad ska jag ha på mig? svälj...det hade kanske varit lugnast att tacka nej men det ska bli sjukt roligt också, efter att jag har löst alla problem.

Nu ska jag och min nya i-pod mysa vidare.

bye


morots-elefant

tänkte att min morots-elefant kunde få pryda min blogg, den var ganska söt faktiskt.

sju sorger och åtta bedrövelser sen

Har nyss ringt och pratat med en läkare om allergimedicin, blir antagligen adrenalinsprutor, läskigt men bra dock. Hellre en spruta i benet än att ligga och dö på ett restauranggolv i Thailand, nej usch vad hemskt det lät men det kan ju dock bli så. Vi ska ju iväg till Thailand i Februari och jag har fått reda på att de har mycket jordnötter i sina såser vilket ju inte är så roligt för en allergiker som jag, heh.
Snart ska jag in och träna musikal i - håll i er - 5 timmar! yep, kommer bli segt som sjutton men idag skulle scenen vara klar och vi ska sminkas så det blir nog riktigt roligt också, längtar lite faktskt.
Har också fått reda på att en kompis och hennes pojkvän gjort slut, usch vad tråkigt..varför ska sånt behöva hända, det gör mig så ledsen. Men hon är stark den tjejen, riktigt underbar också för den delen. Ta till dig om du läser nu för det är du!
puss

Grillkväll

Har haft en väldigt trevlig kväll med 5 av luciatjejerna. Busade med hunden, åt hamburgare, delade med oss av roliga och mindre roliga minnen och händelser. Av någon anledning kom vi in på döda djur och hur de hade dött...det blev nog efter att jag berättade om olyckan med hästen igår, huh.
Det blev i alla fall en väldigt lyckad kväll med mycket skratt, det gillas starkt och borde göras om varje söndag, grymt bra gäng det där!
snart läggdags. Idag har jag druckit kaffe också, var ju bara tvungen att skriva det och visa att vuxenpoängen börjar ramla in.
hej

kort och gott

sjukt mycket felskrivningar och felstavningar i det förra inlägget såg jag nu, skärrad I guess heh.
Alexander har nyss åkt hem, jag har fixat spotify premium och ett konto på apple...store?
jag fick lämnligen Alex I-pod touch i utbyte mot min nano, MYCKET bra deal måste jag säga.
Idag blir det grillning hemma hos Emelie med luciorna, ska bli väldigt trevligt och mysigt att träffa alla igen!
kort inlägg
hej

sala blodbad

Jag har nyss skådat det värsta blodbadet någonsin på tärnarakan. Okej, kanske inte det värsta men mycket blod var det. Det var två bilar som krockat och den ena hade hästransport och den hade vickat. Taket var helt uppsprättat så hästen hade troligen åkt igenom där. Var glad att jag inte såg hästen för då hade jag nog dött. Höll på att kräkas bara av att se blodet på vägen, dy var hemskt. Och nu fick jag höra också att den ena bilen var grannens, trodde Patricia i alla fall, hon kände igen den. Usch, jag blir alltså så tagen av sådana här händelser, det är så hemskt.
usch.

älskade lilla löv

Idag har jag införskaffat en ny silverring som kommer pryda mitt vänstra långfinger för resten av mitt liv. Den är från guldfynd by kenza och jag har spanat in den ett tag, och nu är det ju 20% off so why not?
såhär ser den ut, den på lillfingret, lövet.
fanns ingen bild på enbart ringen så det fick bli en hel hand.
Idag slutade jag 12 men fick strosa runt på stan till två för ett möte inför cykelracet och sen musikalträning, som i och för sig är väldigt roligt.
Hemma försökte jag ta tag i mitt rum. Jag har undvikit att gå in där de senaste..tja..två veckorna? så ni kan ju tänka er hur det såg ut. Nu ser det lite bättre ut, fortsätter i morgon, nu har jag inte orken. Min mage vägrar samarbeta, ligger med smärtor i soffan och tycker synd om mig själv. Skulle inte ha ätit så mycket men så säger jag jämt till mig själv när det blir såhär och äter jag mindre då? nej.
godkväll

härliga dag!

Är det bara på min blogg som all text trycks ihop när man trycker på publicera? sjukt drygt.
Idag är jag en lycklig men ack så trött människa. Hade nationella i matte D idag och det kändes bra, bara det liksom. Det som är det som gör mig så lycklig är att jag nu är klar med matten och kommer alltså ha ett läsår helt utan siffror. Kommer dock behöva plugga till högskoleprovet men det tar vi då, nu ska jag fira!
Har även beställt ett par vackra små varelser som ska pryda mina fötter de kommande konfirmationer och studenter framöver.
När jag kom hem vart jag så äckligt trött, förstår inte varför och hur jag kunde bli det bara sådär. Alla muskler gav liksom upp, men jag antar att 4 timmars intensivt tänkande tär på kroppen. Satt provtiden ut vilken var 4 timmar.
Nej nu ska jag och hostan ta kväll.
hej

Tove styrke

Kärlek till den här tjejen. Älskar hennes musik, stil och attityd, mums!
Idag är det ångest-onsdag inför nationella provet i morgon som jag bara måste plugga. sitter och pluggar nu och har stött på massor med saker som jag inte kan och som jag inte kommer ha möjlighet att hinna lära mig eftersom att provet går av stapeln i morgon bitti 8.15. Jag får helt enkelt hoppas att inget av det kommer med, troligt.
Jag slåss lite med mig själv just nu. Har ett extremt sockersug som kroppen vill att jag gör någonting åt, men hjärnan säger att jag borde dra ner på sockret och helst sluta helt men jag har inte ett så starkt psyke så kroppen vinner. Någon som har ett tips för att få ner sockersuget? jag behöver det vekligen för i den här takten kommer snart ha både sjyhögt kolesterol och blodtryck. Josefine vad gör du med din stackars kropp. Tur att projektarbetet mitt består av att träna, träna, träna.
hej

regn

usch vilket väder. En positiv sak är att det faktiskt inte tar emot att sitta inne och plugga. Har fått en del kemi gjord och enligt planen ska hela morgondagen spenderas i matteboken för att försöka förbereda mig inför nationella på torsdag, ska bli så skönt när matten är klar.
Tisdagar är väldigt långa dagar, 8.15-15.30 och där är 6 lektioner inklämda varav två är matte och två är miljökunskap.
Idag har jag bestämt mig för att bli vuxen och lära mig att dricka kaffe. Det börjar bli lite pinsamt när folk ställer fram en kopp och jag måste lite generad klämma ur mig "jag tar gärna saft tack".
Onsdag i morgon, onsdage betyder kemi 2,5 timme och idrott. Idrott i detta väder känns inte lockande så jag hoppas att mother nature ger mig bättre väder.
hej

Ännu en söndag

Har umgåtts med min pojkväns familj denna helgen. Först fika hemma hos syster hans med tillhörande pojkvän, mycket trevligt, de stack till Rhodos i natt, inte alls avundsjuk.
En helg med familjen Söderqvist-Koniech...jag ger upp, kan inte stava namnet. Anyway, en helg med dem inkluderar eurovision song contest som även i år var väldigt enformig. Visst finns det låtar som sticker ut, min favorit t.ex. : Irland, hur söta var inte de små duracell-kaninerna? men det som störde mig så otroligt mycket var att alla tjejer varit till samma frisör, någon som bara kunde göra de klassiska victoria´s secret-lockarna, vad är det med tejer och låååångt lockigt hår?

nu borde min cykel vara riktigt ordentligt invigd, cyklade till Alex igår, ca 1,5 mil och så hem idag. Känns riktigt skönt nu faktiskt, såg även årets första orm, varför lyckas alltid jag som är livrädd? mamma har knappt sett en enda i sitt liv och jag ser alla, orättvist.

Nu ska jag ta och städa min grotta till sovrum, ser allt annat än hemtrevligt ut.

hej


pengarpengarpengar

vilken kväll/natt det blev igår. Nina fyllde 18 och då ska man ju fira. Det blev en privat fest på hotellet, jepp bara vi där........runt 1 började fler trilla in. Vi dansade som om det var den sista kvällen i vårt liv och det känns i benen nu kan jag säga. Blev uppraggad av en lönnfet 35 åring men fick även beröm för dissen av en 25 årig kille bredvid så det kändes bra haha.
jag har i alla fall bestämt mig nu att aldrig mer gå ut en fredag om det inte är någonting väldigt speciellt, studenten t.ex. Det var ju inte världens drag och musiken var...allt annat än bra.
Idag ska jag cykla in till Alexander, ja ni läste rätt, jag..cykla..med träningsvärk..yes!
En väldigt god nyhet som nådde mitt öga nyss i kommentarfältet var att vi får lönehöjning i sommar, det är ju awesome!! vet du hur mycket det rör sig om J? pengarpengarpengar.
bye

god kväll

alla jag har pratat med idag har vaknat av åskan. Jag som vanligtvis sover som en fågel vaknade inte trots öppet fönster? jaja, skönt för mig i alla fall!
nu hörde jag på nyheterna också att Sala har de sämsta sommarjobbslönerna i länet, kom igen Sala...
god kväll

jag och min vanliga tur

jag beställde en klänning för några dagar sen som kom igår. det var tänkt att den här klänningen skulle bli min bästa vän, kompanion, partner i crime den här sommaren men nej. När jag drog på den höll jag på att drunkna i tyg och sen så var det helt och hållet see-trough. det är ju skitsnyggt men inte på en klänning som inte ska vara det. Det som var mest tragiskt var ett det var en XS och den var så stor att den föll av mig? jag köper ju S eller M på mina kläder annars. menmen, jag skickade tillbaka den och nu har jag skickat efter en ny, hoppashoppashoppas att den sitter bra, fanns bara S kvar och om den är lika stor så tror jag att jag ger upp min jakt, studenter och konfirmatoner får avbokas.....
I morgon är en lite luddig dag, friluftsdag. jag har ingen aning om vad vi ska göra för det lät som att det inte skulle bli någon fem-kamp för at ösby fegade ur, vilket betyder att hela ksk OCH ösby ska trängas uppe vid månsan, hmm. funderar starkt på att stanna hemma, eller åka och grilla hos robban som är vår plan b, mys!
snart blir det en promenad, ska bara låta magen gegga ihop köttfärsbiffarna först.
hej

värmeslag

det är sjukt hur värmen påverkar och slår ut en. Hade idrott sista timmen ute i solen, och den extremt kvava luften. Vi höll på att dö, i alla fall svimma så efter halva tiden var vi tvungna att springa in och dricka för att inte kräkas. SLutade även tidigare för att inte ens vår lärare som stod på sidan inte stod ut mer. Så varmt tyckte jag ändå inte att det var tidigare på dagen men det här var sinnessjukt. Hade planer på att träna när jag kom hem också men det la jag ned ganska snabbt. Även mina planer på en helkväll med kemi. Jag har legat utslagen i min säng med datorn hela kvällen och helt seriöst knappt orkad resa mig, kan man få värmeslagsfeber?
I morgon väntar nationella lyssna och läsa provet i engelska, hoppas det går smärtfritt.
hoj

Tisdag

jag funderar på att ta en vecka utan smink, hårfön eller plattång. Jag behöver det verkligen men frågan är om jag klarar det med tanke på min extrema virvel på baksidan av huvudet? bakhuvudet? den är verkligen extrem, kanske ska lägga upp en bild, det ser ganska roligt ut med tanke på att resten av håret är alldeles rakt.
Tisdag idag, slutade tidigt men jag var tvungen att stanna kvar till 4 för musikalträning.död åt sådana dagar.
Jag har i alla fall börjat med kemin nu så jag känner mig för en gångsskull duktig haha. I morgon tänkte jag börja min träning också, jag börjar känna mig fluffig. Inte bokstavligen men jag känner mig sjukt svag och klen. hoppas bara att jag kan hålla igång nu, har ju mina kära easytones som hjälper mig.
nu blir det en kopp te och en smörgås, puss!

måndag

nu måste jag väl vara tillräckligt miljömedveten för att kunna skriva prov i morgon, har pluggat ett tag nu. Satt ute i solen första 1,5 timmen, hoppas det syns. måste få lite färg nu innan min citrongula klänning trillar ner i brevlådan, gult och bränna är så snyggt!
Måndagar är aldrig roliga men idag kändes det inte alltför tungt med tanke på det otroliga sommarvädret. Gick till skolan i uppvikta jeans och t-shirt, hur skönt som helst. Det såg ut att vara fint väder alla dagar utom fredag när vi ska tillbringa hela dagen ute, min vanliga tur.
I morgon måste jag ta tag i kemin, den lockar inte för fem öre, fyyy vad tråkigt det är!!!!!!
nej, nu ska jag nog duscha av mig solkrämen.
adiós

söndag

hahah okej, dansen igår hade ju kunnat gå lite bättre från min sida. tappade bort mig totalt på ett antal ställen och vi var nog inte så synkade alla gånger....det som gick så bra på träningen :O

Alex har åkt hem och jag och mor har hunnit med en långpromenad. Jag har även beställt en klänning till vårens/sommarens alla konfirmationer, studenter, skolavslutningar etc. jag hoppas verkligen jag passar i den, den är ljusgul så risken är att jag kommer se väldigt blek ut i den.

Vad finns det mer att säga då mer än att vädret är underbart och jag vill att det stannar nu!

nej nu ska jag ta och  beställa ett par byxor och en hatt, guuuud vad jag gör av med pengar.

bye

lördag

Idag har jag och mina föräldrar varit och köpt min födelsedagspresent, bara 4 månader sent. Det blev en rosa cykel, hur fin som helst, äntligen har jag en egen cykel. Lycka!

Snart ska jag åka in och dansa lite, undrar om det kommer mycket folk..skulle inte tro det, det är ju massor att se hela dagen så det blir nog mest föräldrar till oss dansare. men det är ju också publik.

Klickade även hem en ear cuff (en, ett?) från style by tyra, mycket snygg och efterlängtad.

nej nu ska jag nog börja förbereda mig.

bye

fredag

Idag har jag äntligen hittat och köpt ett par svarta haremsbyxor, som jag har letat alltså! det är sååå skönt med haremsbyxor, skulle vilja ha ett par i varje färg.
har även hunnit förälska mig i mitt nya nagellack. Pink mist heter det och ja, det är finfint. Har gått och förälskad mig allt som går i puder/beige/nude vad du nu vill kalla det, läppstift, nagellack och toppar. Mums!
Musikalträningen idag höll på att ge mig en hjärnblödning utan dess like. Barnkören var med...hur kan man komma på så många frågor på en gång? Jag förstår inte! jag skulle aldrig i mitt liv orka ha hand om någon barnaktivitet what so ever, dock vill ja ju ha egna barn, hmm.
Så ska det låta (det är faktiskt bra) var även denna vecka mycket bra, Sara Löfgren har en underbar röst.
I morgon är det kulturnatta vilket betyder att jag ska stå på scen och dansa? det som gör mig mest nervös är att det står "show med mycket inslag av dans" på programmet, det är ju bara dans för tusan!!!
Nej nu tänkte jag ta något att äta på framför tvn, jag och pappa är ensamma hemma så det blev pommes och korv till middag och nu hockey, riktigt grabbkväll hehe
bye

torsdag-dans-hosta

Min blogg ser tråkig ut men jag är rädd att bloggexperten åker bort i helgen och inte kommer hinna hjälpa mig, morr.
Jag hostar och hostar och det vill aldrig ge sig. I morgon ska jag ta och köpa hostmedicin, har ju bara hostat i 4 veckor så jag är ju inte alls sen ute. Jag vill bli frisk nu, orkar inte med det här längre, har även smittat mor min, stackarn.
Lycka idag på matten när jag fick tillbaka provet och var godkänd, nu är det bara nationella kvar och sen - mina vänner - är matematik D klar, nice!
Jag är väldigt ledsen och deprimerad för jag kan inte följa med till stockholm den 26 maj. Vi har fått erbjudande att följa med treorna på en heldag i stora staden och teater för ynka 100 kronor och jag är riktigt sugen. Nu till det negativa då: vi har genrep med musikalen den dagen klockan 16.00 och vi kommer troligen inte tillbaka till Sala förrän 17.00....jag är riktigt ledsen då jag är en av de få som uppskattar teater, konst, musik etc. etc. etc.
Har varit själv hemma sen 7 (och är det fortfarande) och det är såå skönt, har dock inte fått någonting gjort som jag borde, miljö och kemi bland annat, i morgon MÅSTE jag!
nu är det lyxfällan, ett ganska underhållande program så det ska jag nu kolla på :)
bye

onsdag

Kom nyss hem från norrbyliden när jag hjälpte mamma med kiosken och kollade lite på damernas match, som de förövrigt vann med 2-0. Man blir ju bra sugen på allting när man står där och vet att det ligger pengar i väskan, hrmnshj. Måste blir riktigt frisk snart så jag kan börja träna på riktigt, om jag kommer göra det....Har hostat i 4 veckor nu och enligt min idrottslärare har jag fått 6-veckorshostan, vilket betyder att jag har två veckor kvar, jippi!
I morgon måste jag ta tag iu mitt liv och börja plugga, måstemåstemåste.
god natt!

TI-82


Är det bara jag som har missat att de flesta asiater är laktosintolleranta? ber om ursäkt i så fall haha, jag tycker det låter sjukt skumt. Hur kan en hel världsdel vara känslig mot samma sak liksom? sånt här får mig att vilja forska..

Jag sitter just nu och väntar på att Alexander ska droppa in, vi ska plugga engelska och antagligen äta någonting.
Gjorde mitt sista matteprov idag innan nationella den 19, och efter det är det INGEN MATTE MER EVEEEEEEEEEEEERRRR!
vad konstigt det kommer bli. behöver inte ta med en extra väska bara för att få plats med alla miljoner saker vi har till matten (gör jag inte nu heller). En sorlig sak är att räknaren inte behövs mer med alla sina fantastiska finesser.

Har dansat idag också, börjar se bra ut nu! :)

nu ska jag göra en sommarkläder-sökning över hela internätet.

bye


integraler

Det här är inte ok Josefine. Har mitt sista matteprov i morgon innan nationella och jag måste verkligen verkligen plugga eftersom att jag missade i princip hela kapitlet efter en veckas sjukdom. Nu kommer jag i alla fall till poängen: jag glömde räknaren i skåpet....hur smart är det på en skala? så nu har jag bara kunnat plugga en 1000 del av vad jag hade behövt eftersom jag är ganska beroende av min blå vän.
Guuuud vad trött jag har varit idag, somnade på matten i någon microsekund, börjar bli en trend nu. Jag sover så sjukt dåligt nu för tiden så jag vet inte hur detta ska sluta, usch. Vaknade med ett ryck klockan 4 i morse och hade ontontont i halsen, jag vill inte bli sjuk igen, har ju inte blivit av med hostan från förra omgången än :(
I morgon är det tisdag, ett steg närmare fredag vilket alltid gör mig lite gladare. Alexander tänkte kolla förbi på eftermiddagen och sen ta över 80% av sängen under natten för att sedan gå upp 7.30 på sin lediga dag och ta bussen med mig? ja, sån är han.
Nu ska jag nog plugga lite spanska. det ska bli så skönt nästa år när jag inte läser språk längre. Då blir det historia och psykologi, biologi B och massa andra roliga saker, jag längtar!

god natt

haft en trevlig valborg? själv tycker jag att det är ganska överskattat menmen. min kunde ha blivit bättre, nästa år blir det nog brasan här hemma med alexander, han kände som mig gällande gårdagen så vi har redan bokat in nästa år, då ska vi faktiskt vara tillsammans vilket händer väldigt sällan under högtider?...skit samma, ni fattar. nyår, valborg, midsommar etc. etc.
Idag har jag gått ett antal kilometer i mina easytones, vet inte exakt hur långt men jag hoppas på träningsvärk i morgon!
hjälp nu ringer det i höger örat och hörseln försvann..nu är den tillbaka, tack och lov.
väldigt nödvändigt inlägg det här känner jag, det blir otroligt dålig uppdatering under helgen men jag orkar inte sitta vid datorn när det är fint väder.
I morgon är det måndag, please kill me, och emilia har studiedag både måndag och tisdag, please kill her. Alexander kommer troligen hit på tisdag och pluggar engelska med mig så jag får hålla modet uppe tills dess, han gör mig alltid glad den gossen.¨
nej nu ska jag nog ta och sova, skönt ska det bli, synd bara att jag inte har någon bra bok hemma för tillfället. funderar på att läsa stjärnlösa nätter, det blir nog en tur till biblioteket snart.
god natt

RSS 2.0