111030

Haft en härlig helg i stan med ett hus för mig själv och ja, men Alex också då såklart. Maten har bestått av Pommes och korv, pasta och korv, pommes (på liljas efter halloweenfesten), pommes och korv. En kulinarisk fest med andra ord med så är det, undrar om jag ska köpa en kokbok till min kära pojkvän haha.
Maskerad igår kväll hos Jojo, trevligt! Jag var humla (ja, humla) och Alex hade ingen aning om vad han skulle vara förrän i lördags morse. Vi drog ner till stan och köpte vit hårfärg, glasögon och så fixade vi en namnskylt. Tillsammans med studentkostymen med slips, en vardagsrumskudde under skjortan och två 20-lappar i bröstfickan hade vi förvandlat honom till självaste H. Juholt. Det blev succé! hahah.
Att vi fick sova en timme längre inatt - tack vare att man skulle ställa om klockan - var inte helt fel. Har dock varit helt död idag i alla fall. Tog en promenad med mamma när jag kom hem, drack ett glas vatten och åt en banan och vips var man i alla fall liiite piggare. 

Sjukt härligt med lov nästa vecka, har massor att göra men skönt med lite andrum och och sovmorgon.
ska nu lägga in bilder från i lördags, kanske dyker upp någon här.
hej

torsdag 111027

har iphone-ångest. Iphone 4S, den nya rackaren är jag riktigt sugen på. Ännu mer sugen blir man ju när den kostar ynka 1000 kronor mer är den gamla och då får man 16 gb istället för 8 gb. 1000 kronor är inte så ynka, jag tar tillbaka det, men det känns välinvesterat att lägga 1000 kronor extra och få både större och bättre telefon. Det tål att tänkas på.
ska snart in och ha projektarbetsmöte med hela klassen, kommer ju ta ages eftersom alla har samma handledare.
hej

onsdag

Beställt studentmössa nu, sjukt mycket att fundera över, överväga och betala framför allt! men nu känns det som att det är nära vilket är jäkligt härligt, woho!
Har även haft mitt sista prov innan lovet, psykologi. Hoppas det gick bra och mina 47 andra prov den här veckan också.
känns som att jag har väldigt mycket att skriva...har köpt min första julklapp och spanat in en åt mig själv, topp!
längtar till fredag och lördag, mycket skoj som händer de dagarna. Får väl slänga upp en bild på hur jag ska se ut på lördag hahah.
hej

duktigt uppdaterat.

oj längesen.

har sjukt mycket att göra i skolan just nu. Projektarbetet ligger på is tills jag är klar med allt annat. Skippade till och med yogan idag för att plugga engelska, psykologi, biologi och skriva religionsuppgiften, puh.

i morgon ska familjen dra igång halv 8 hos mig och jag är först ut med min middag. Tänker inte skriva här vad jag ska göra för jag vet inte hur många av de ätande som läser det här haha, men jag tänke lägga upp bilder om jag känner att jag har lust och ork någon gång i helgen, har fullt upp där med.

känner att jag behöver lite lov nu, ska iofs jobba med PA hela lovet men det blir bra, då behöver jag inte ha ångest mer över att jag aldrig kommer någnonstans...

nu har jaf kramp i vänster hand så det är bäst att sluta.

hej

måndag

nej men hej, hade nästan glömt att jag hade en blogg.
har tagit en paus i mitt eviga pluggande, usch. Tog en bild på alla böcker, det är sjukt.
I helgen gjorde jag det otänkbara, jag.....ÅKTE BÅT!! och mådde inte dåligt, yes! kan vara tack vare åksjukepillret men skit samma. Åkte Eckerölinjen med Alex, hans päron, syster och pojkvän. Vi käkade viltbord, mycket gott men lagom till efterrätten blåste det upp så mycket att man knappt kunde gå utan att ramla omkull. T.om. personalen snubblade runt och de borde ju vara vana, stackars krakar.
Nu måste jag nog fortsätta mitt pluggande...i morgon blir det ingenting för då sticker jag och Linus till sthlm på fotboll, Sverige-Holland (Y)
hej

onsdag

Onsdag, veckorna går så himla fort nu för tiden, helt sjukt. Bara tre veckor kvar till höstlovet, ska bli riktigt härligt men jag kommer antagligen jobba med mitt PA hela veckan..jaja.
Blev lite avundsjuk när jag läste kusin E's blogg, hennes bok där verkar mycket intressant och jag kommer nog klicka hem den när jag får tid att läsa den, just nu är det lite mycket vilket är tråkigt för det är så himla skönt att bara slå sig ned med en bra bok och inte känna att man måste göra någonting annat, det är något som kan lugna stressen, riktigt gött.
Kollar på efterlyst, hemska människor finns det allt, fy fan får man nästan skriva. Vem rånar en gammal dam i sitt hem? hon hade begravt sin man dagen före och nu vårdas hon på sjukhus för en hjärtattack hon fick vid rånet pga chock. Hon sover inte på natten och hon återupplever traumat hela tiden. Det värsta, sa hennes döttrar, var när de slängde ett överkast över huvudet, höll fast henne och slet av hennes vigselring. Sånt här gör mig riktigt förbannad!!
hej

hemska måndag

Skönt med sovmorgon till 13.25 i morgon, får alltid mest gjort på morgonen så det känns bra. Vägen till så lång sov morgon är för lång och komplicerad att ingen kommer orka läsa det så jag hoppas den biten haha.
Idag var det kort dag men jösses, man blir ju lika trött i huvudet som om det vore en 10 timmarsdag, måndagar har den förmågan och kemilärare också..
Tyckte jag hade mer att skriva men icke, kul. Ska in och kolla på västerås konserthus nu, hemsidan alltså. Är sugen på att gå på något trevligt uppträdande, gärna nåot djupt och vackert, vet inte varför men jag känner för att gråta till någon duktig sopran eller så, ja..då vet ni vad jag vill x)
nej, slutbabblat. hej

RSS 2.0